Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Подія дня [669]
Висвітлюються цікаві новини
Книжкова новинка [923]
Новинки літератури та періодики, що надходить до фондів бібліотеки
Наші інтерв’ю [22]
Інтерв’ю з користувачами бібліотеки, колегами, відомими людьми Рокитнівщини
Колонка оголошень [138]
Оголошення про заходи бібліотеки, району
Book-симпатія [88]
Читацькі вподобання наших користувачів
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наше опитування
Оцініть наш блог
Всього відповідей: 1110
Друзі сайту




    






Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Четвер, 02.05.2024, 01:43ГоловнаРеєстраціяВхід
БІБЛІОNEWS
блог Рокитнівської центральної районної бібліотеки
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » Колонка оголошень
« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 13 14 »

Першого травня 2017 року розпочнеться міжнародний конкурс «Вікі любить Землю», покликаний зібрати світлини всіх заповідних територій. Громадська організація «Вікімедіа Україна» запрошує до української частини фотоконкурсу учасників та партнерів.

П’ять років тому, навесні 2013-го, конкурс, в якому цього року беруть участь 26 країн, стартував саме в Україні. Сьогодні «Wiki Loves Earth» — один із найбільших фотоконкурсів у світі, і ми дуже раді, що він був започаткований редакторами української Вікіпедії і багато українців попри всі негаразди, що їх переживає наша країна, щороку беруть у ньому участь. «Вікі любить Землю» вже перетворився на рух небайдужих до природоохоронної справи та фотофіксації об’єктів природно-заповідного фонду. Учасники діляться світлинами невідомих для широкого загалу місцин, де охороняється природа, завантажують під вільною ліцензією у Вікісховище, ілюструють ними статті у Вікіпедії та інших проектах.

Вперше цього року, фотографії тих об’єктів природно-заповідного фонду, які до початку конкурсу не мали фотографій Вікісховищі, отримують додатковий коефіцієнт при підведенні підсумків. Тож фотографи, які звернуть увагу на безсвітлинні об’єкти, відповідно до регламенту фотоконкурсу, мають втричі більше можливостей перемогти в кількісній номінації!

Участь у конкурсі є вільною та відкритою як для професійних фотографів, так і для любителів. Протягом травня всі охочі можуть подати фотографії власного авторства, зроблені у будь-який період часу. Влітку професійне журі визначить переможців у кількох номінаціях, а також обере 10 кращих робіт, які візьмуть участь у міжнародному етапі конкурсу.

Джерело:

http://wikilovesearth.org.ua/2017/04/fifth-contest-starts/

Категорія: Колонка оголошень | Переглядів: 1002 | Додав: Ксюша | Дата: 28.04.2017 | Коментарі (0)

Маєте ідею, яка допоможе у розвитку рідного міста або громади? Проект, який створить нові можливості та робочі місця для місцевого населення?

Все в ваших силах, не пропустіть нагоду взяти участь у конкурсі грантів “Mayors for Economic Growth Pioneer Projects” (M4EG) за підтримки ЄС.

Отримайте шанс втілити свої шляхетні наміри у життя та грант від 500 000 до 1 000 000 євро на реалізацію проекту.

Вивчайте вимоги до заявки та подавайтесь до 31 травня 2017 року. Можливо саме вам пощастить докласти руку до розвитку рідного міста.

Деталі тут.

Джерело:

https://eulib.ula.org.ua/vse-pro-es/evropejski-programi-ta-granti/item/738-konkurs-hrantiv-yes-dlia-rozvytku-malykh-mist-ukrainy

Категорія: Колонка оголошень | Переглядів: 612 | Додав: Ксюша | Дата: 25.04.2017 | Коментарі (0)

26 квітня об 11.00 годині в рамках циклу відеоконференцій «Твоє право» у інтернет-центрі бібліотеки відбудеться вебінар «Кредитні зобов'язання».

На Ваші запитання відповідатиме адвокат, який співпрацює з Рівненським місцевим центром із надання безоплатної вторинної правової допомоги, Луцик Катерина Василівна.  

Запрошуємо зацікавлену аудиторію до нашої бібліотеки для участі у вебінарі та обговоренні по темі, це чудова можливість поставити питання спеціалісту стосовно теми відеоконференції.

НАШІ КООРДИНАТИ:

вул. Піонерська, 2 «а».

Тел. 2-19-54

e-mail: rvbiblio@gmail.com

ЧЕКАЄМО САМЕ НА ВАС.

Категорія: Колонка оголошень | Переглядів: 576 | Додав: Ксюша | Дата: 25.04.2017 | Коментарі (0)

Журнал «Країна» оголосив новий Конкурс «Новела по-українськи». Обсяг творів - щонайбільше 10 тис. знаків неопублікованого раніше тексту. Мова - українська. Жанр - новела. Тема творів - вільна. Додаткова умова - дія новели мусить відбуватися в сучасному українському місті. Його особливості мають бути присутні в тексті. Наприклад, бути важливими для розвитку дії. Час дії твору - наші дні. Міста окупованого Криму й Донбасу - українські.

Винагорода переможцю: публікація новели в журналі «Країна» і на сайті Gazeta.ua та 5 тис. грн. Новели інших фіналістів будуть оприлюднені на сайті Gazeta.ua. Додаткова спеціальна відзнака одному з фіналістів - друк новели в «Газеті по-українськи».

Тексти, а також контактні дані й біографію надсилайте до 1 травня 2017 року включно на адресу konkurs.novel@ukr.net або на поштову скриньку: «Газета по-українськи», а/с 31, Київ, 03067 із позначкою «Новела по-українськи».

Сторінка Конкурсу у Facebook: http://facebook.com/novelaua

Детальніше про конкурс за посиланням:

http://litcentr.in.ua/news/2017-05-01-5708

Категорія: Колонка оголошень | Переглядів: 788 | Додав: Ксюша | Дата: 20.04.2017 | Коментарі (0)

Книжковий портал “Друг Читача” запустив конкурс читацьких рецензій #читаю_розповідаю. Автори конкурсу хочуть, щоб ви не тільки читали про книги, а й самі писали про свій книжковий досвід.

Умови прості:

обери книгу, видану українською;

напиши в соцмережі (facebook, вконтакті, instagram) рецензію обсягом кілька абзаців. До речі, кількість рецензій від однієї особи — необмежена;

додай хештег #читаю_розповідаю;

розмісти у себе на сторінці публікацію так, щоб її могли бачити всі;

Дедлайн конкурсу: 1 червня.

Результати: 8 червня.

Переможців обиратиме журі у чотирьох номінаціях:

Вибір Друга Читача: за простий виклад та дотримання структури рецензії (дивись поради до написання рецензії)

3 місце — 1 новинка

2 місце — 2 новинки

1 місце — 3 новинки

Вибір ВсіКниги: за найбільшу кількість лайків

3 місце — сертифікат на 100 грн

2 місце — сертифікат на 200 грн

1 місце — сертифікат на 300 грн

Вибір Онлайн Криївки: за рецензію на історичну книгу

Сертифікат на 200 грн

Читацькі подарунки для переможців підготували Друг Читача, ВсіКниги, Криївка та видавництва Видавництво "КСД", Видавнича група KM-Букс, Видавництво Vivat, Літературна агенція "Discursus", ... Читати далі »

Категорія: Колонка оголошень | Переглядів: 858 | Додав: Ксюша | Дата: 24.03.2017 | Коментарі (0)

Перший конкурс відеопоезії «МонОкль» 2017- це мистецький трамплін для молодих українських авторів та режисерів, які мають про що розповісти вибагливому глядачеві. Це заразом і справжній поєдинок для тих, хто вміє бути собою не лише у рядках, а й у непроминальних кадрах, для тих, хто достеменно знає, як дивитися на світ через товщу об’єктива, фільмуючи не просто епізоди, а промовисті емоції.

Мета конкурсу:

Популяризація сучасної української поезії та підтримка творчості молодих авторів.

Сприяння розвитку міжмистецької взаємодії.

Привернення уваги до відеопоезії як порівняно нового жанру кіномистецтва та особливої форми передачі авторського світосприйняття.

Умови участі у конкурсі:

До участі у конкурсі приймаються зафільмовані твори сучасної авторської поезії.

Мова творів – українська.

Відеопоезія неодмінно має містити субтитри із зазначеними назвами поетичного твору та музичної композиції (якщо така використовується як супровід), а також автора, режисера та усіх учасників знімального процесу.

Зйомка відеоматеріалів і їх монтаж не передбачає жодних обмежень, оскільки є елементами творчого процесу.

Тривалість стрічки не може перевищувати 5-ти хвилин*.

Роботи не повинні мати антиукраїнський, рекламний та відверто еротичний характер, містити заклики до будь-якого виду дискримінації та ненависті.

Роботи приймаються з 7 лютого до 5 квітня 2017 року (включно). Усі отримані відеоматеріали будуть розміщені на YouTube-каналі мистецького фестивалю «Ї». За результатами експертного оцінювання 10 кращих відеопоезій буде оприлюднено у розділі шорт-ліст (25 квітня 2017 року) та пізніше транслюватимуться у ході одного із фестивальних днів (12-14 травня 2017 року). Саме тоді стане відомо ім’я переможця конкурсу, який отримує іменну статуетку Першого конкурсу відеопоезії «МонОкль».

*Заповнити форму заявника може особа, яка має безпосередню причетність до відеороботи (режисер, автор чи інші учасники знімального процесу).

Заповнити анкету можна, перейшовши за посиланням: https://goo.gl/yvoT6j

Група конкурсу у Facebook:

... Читати далі »

Категорія: Колонка оголошень | Переглядів: 809 | Додав: Ксюша | Дата: 24.03.2017 | Коментарі (0)

15 березня о 10.00 годині в рамках циклу відеоконференцій «Реформи в державі: роз'яснення фахівця» у інтернет-центрі бібліотеки відбудеться відео-зустріч з заступником начальника управління охорони здоров'я облдержадміністрації, Височанським Василем Івановичем.

Тема обговорення: "Реформа медичної галузі: первинна ланка".

Запрошуємо зацікавлену аудиторію до нашої бібліотеки для участі у відеоконференції та обговоренні по темі, це чудова можливість поставити питання спеціалісту стосовно теми відеоконференції.

НАШІ КООРДИНАТИ:

вул. Піонерська, 2 «а».

Тел. 2-19-54

e-mail: rvbiblio@gmail.com

ЧЕКАЄМО САМЕ НА ВАС.

Категорія: Колонка оголошень | Переглядів: 455 | Додав: Ксюша | Дата: 13.03.2017 | Коментарі (0)

В зв`язку з останніми подіями в світі, постала гостра проблема у відсутності ідентифікації українських національних символів за кордоном. Через недостатню поінформованість світової спільноти про національну символіку України, виникла проблема ототожнення традиційних українських національних символів з символами ультраправих рухів. Такий стан речей дозволяє окремим політичним та громадським силам за кордоном використовувати українську символіку в цілях негативної пропаганди, що в свою чергу призводить до дезінформації громадськості за кордоном про поточний стан справ в Україні.

З цього приводу оголошується флеш-моб “Тризуб це Україна“ (“Trident is Ukraine“), учасником якого може стати кожен, хто підтримує Україну. Основною метою флеш-мобу є поширення поінформованості закордонної спільноти стосовно українських національних символів.

Акцію організовують Світовий Конгрес Українських Молодіжних Організацій та міжфракційне депутатське об’єднання “Співпраця: Україна-Діаспора“.

Приєднуйтесь до акції наступним чином:

1) Роздрукуйте плакат з гаслом акції “Тризуб це Україна“ або “Trident is Ukraine“ та зробіть горизонтальне фото.

2) Фото розмістіть на офіційній сторінці акції www.facebook.com/events/234505363677566/  та на своїх сторінках у соціальних мережах обов’язково вказавши хештеґ #ТризубцеУкраїна  #TridentisUkraine і місто та країну, де зроблено фото.

Нпр.: Волноваха, Україна #ТризубцеУкраїна або Toronto, Canada #TridentisUkraine.

3) Також можна відправити фотоґрафії де одна особа або група осіб одягнуті в український національний одяг, одяг з принтом тризуба, або фото на якому учасники сформують форму тризуба. Креативність за кожним з вас.

4) В соціальних мережах відмітити декілька своїх друзів та передати їм естафету.

5) Фото гарної якості (для друку) надіслати на електронку tridentisukraine@gmail.com

Плакати завантажити за наступним посиланням:

https://www.dropbox.com/sh/6zvjc3c46jxov44/AAADt76UJRUXrTwyolO6Rp8qa?dl=0

Кінцем серпня 2017 р. в м. Дніпро під час проведення Форуму української молоді діаспори «Дніпро 2017» планується фото-виставка найкращих та найцікавіших фотографій.

Організатори запрошують приєднатись до акції!

Джерела:

http://promin-ua.org/news/item/208-v-ukraini-startuvav-mizhnarodnyi-fleshmob-tryzub-tse-ukraina< ... Читати далі »

Категорія: Колонка оголошень | Переглядів: 548 | Додав: Ксюша | Дата: 01.03.2017 | Коментарі (0)

Фонд Лесі та Петра Ковалевих при Союзі Українок Америки оголошує літературний конкурс 2017 року. Заявки на конкурс прийматимуться до 30 березня 2017. Переможців визначатиме журі, склад якого буде оголошено після визначення лауреатів.

Лауреатів 2017 року буде визначено у категоріях:

«Поезія» – 1 000 доларів США;

«Проза» – 1 000 доларів США;

«Переклад» – (поезія, проза) – 1 000 доларів США.

Вимоги до учасників:

1) У категорії «Поезія» і «Проза» приймаються книги, написані українською мовою, які видано протягом 2015-2016 років.

2) У категорії «Переклад» приймаються переклади англійською мовою творів сучасних українських авторів у жанрі поезії чи прози. (книжка чи рукопис)

Усі конкурсанти повинні надіслати:

1.Один примірник книжки звичайною поштою за адресою:

UNWLA

Kovaliv Fund Competition

203 Second Ave.,

New York, NY 10003

USА

2. Книжки чи рукописи у форматі PDF на ел. адресу: KovalivFund@gmail.com

Оформлення: У електронному листі в графі «Предмет» зазначити категорію (поезія, проза чи переклад). Назву файлу подавати за зразком:

... Читати далі »

Категорія: Колонка оголошень | Переглядів: 1065 | Додав: Ксюша | Дата: 28.02.2017 | Коментарі (0)

Шановні друзі, 15 лютого 0 14.00 запрошуємо Вас на  інтерактивну конференцію для людей  з інвалідністю "Працевлаштування людей з інвалідністю: сучасний стан, перспективи". 

Спікери відеоконференції спеціалісти Рівненського обласного центру зайнятості, Рівненського міського центру зайнятості, Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Запрошуємо прийняти участь у відеоконференції. 

Запитання для спеціалістів можна попередньо надіслати на е-пошту: rvbiblio@gmail.com та по тел: 2-19-54.

ЧЕКАЄМО НА ВАС У ЧИТАЛЬНІЙ ЗАЛІ РОКИТНІВСЬКОЇ ЦРБ

ВУЛ. ПІОНЕРСЬКА, 2 «а».

Тел. для довідок: (03635) 2-19-54

Категорія: Колонка оголошень | Переглядів: 566 | Додав: Ксюша | Дата: 10.02.2017 | Коментарі (0)


Хостинг від uCoz Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 ¦ Розробка та дизайн: Іван Соколов