Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Подія дня [669]
Висвітлюються цікаві новини
Книжкова новинка [923]
Новинки літератури та періодики, що надходить до фондів бібліотеки
Наші інтерв’ю [22]
Інтерв’ю з користувачами бібліотеки, колегами, відомими людьми Рокитнівщини
Колонка оголошень [138]
Оголошення про заходи бібліотеки, району
Book-симпатія [88]
Читацькі вподобання наших користувачів
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Оцініть наш блог
Всього відповідей: 1110
Друзі сайту




    






Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


П`ятниця, 19.04.2024, 19:19ГоловнаРеєстраціяВхід
БІБЛІОNEWS
блог Рокитнівської центральної районної бібліотеки
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » Колонка оголошень
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 13 14 »

     Друзі, в поточному році продовжує роботу Креатив майстерня  «Biblio-Art майданчик». 

     13 лютого в майстерні відбудеться майстер клас «Серце в подарунок» (до Дня Святого Валентина). Чекаємо на Вас на 15. 00 годину в читальній залі бібліотеки.

Валентинки своїми руками - це найкращий спосіб привітати дорогих вам людей!

Оксана Лісовець.

Категорія: Колонка оголошень | Переглядів: 605 | Додав: Ксюша | Дата: 10.02.2017 | Коментарі (0)

     Друзі, запрошуємо Вас на творчу зустріч з молодими поетесами Рівненщини Люліч  Валентиною Анатоліївною та Мельник Іриною Сергіївною.

     Завітавши 18 грудня о 12.00 годині  на творчу зустріч Ви:

Познайомитесь  з молодими поетесами;

Почуєте багато цікавого та корисного;

Приймете участь у автограф-сесії;

Відчуєте справжню творчу атмосферу ...

     Зустріч відбудеться  в рамках акції «Письменницький маршрут».

ЧЕКАЄМО САМЕ НА ТЕБЕ В ЧИТАЛЬНОМУ ЗАЛІ БІБЛІОТЕКИ.

Приходь сам  та запроси друга.

Категорія: Колонка оголошень | Переглядів: 542 | Додав: Ксюша | Дата: 15.12.2016 | Коментарі (0)

     ГО «Інститут Миру» за підтримки Галереї РА ініціює проведення Всеукраїнського молодіжного конкурсу творчих робіт «Образ Миру».

     Організатор:

Громадська організація “Інститут Миру”. Детальніше про конкурс тут.

     Про конкурс:

До участі у конкурсі запрошуються молоді громадяни України віком від 14 до 25 років. Участь у конкурсі є як індивідуальною, так і колективною (груповою).

Тема творчого конкурсу – МИР.  За умовами конкурсу молодь має зобразити у витворі мистецтва власне бачення світу без війни.

Вітається оригінальність та креативний підхід до втілення власної творчої ідеї на задану тему, а також використання змішаної техніки.

На Конкурс подаються самостійно виконані творчі роботи на задану тему, що відповідають запропонованим формам мистецтва. У роботах необхідно розкрити своє бачення теми Конкурсу. Учасник або група учасників може подати на Конкурс від 1 до 5 робіт (у т.ч. у різних категоріях).

Кращі роботи учасників будуть представлені на 2-тижневій виставці у Галереї РА у Києві 26.01.2017 року.

     Категорії конкурсу:

Роботи можуть бути представлені у будь-якому із запропонованих видів виражальних засобів мистецтва*:

живопис,

графіка,

скульптура,

декоративно-прикладне мистецтво.

короткометражні фільми соціального спрямування.

*Наприклад, роботи можуть бути виражені у будь-якій з цих форм мистецтва: малюнок, логотип, ілюстрація, скульптурна композиція, картина, 3-D малюнок, соціальна реклама і т.д.

     Вимоги до робіт:

відповідність заданій темі,

стовідсоткове авторство,

унікальність,

креативність.

Матеріали та техніка виконання робіт обираються автором довільно.

Розмір роботи для художніх (картин, малюнків, ілюстрацій і т д.) не повинен бути більшим за 2мх1,5м. Відео-роботи, зняті на будь-який зручний та доступний для конкурсантів засіб, має бути тривалістю до 3 хв.

     Конкурс проводиться у 3 етапи:

І – реєстраційний. Дедлайн подач ... Читати далі »

Категорія: Колонка оголошень | Переглядів: 553 | Додав: Ксюша | Дата: 11.11.2016 | Коментарі (0)

16 листопада о 14.00 годині в рамках циклу відеоконференцій «Твоє право» у інтернет-центрі бібліотеки відбудеться відео-зустріч з адвокатами, що співпрацюють з Рівненським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги. 

Тема  обговорення:  "Правопорушення на транспорті: права пасажира у потязі, громадському транспорті, права пішохода, права водія".

Запрошуємо зацікавлену аудиторію до нашої бібліотеки для участі у відеоконференції та обговоренні по темі, це чудова можливість поставити питання спеціалістам стосовно теми відеоконференції.

НАШІ КООРДИНАТИ:

вул. Піонерська, 2 «а».

Тел. 2-19-54

e-mail: rvbiblio@gmail.com  

ЧЕКАЄМО САМЕ НА ВАС

Категорія: Колонка оголошень | Переглядів: 562 | Додав: Ксюша | Дата: 07.11.2016 | Коментарі (0)

     Сильний дух ніколи не втрачає свого існування, і тому головна ідея цього проекту «Легенди про сучасних героїв України» – увічнити пам`ять про наших легендарних захисників, створити сучасний український епос за допомогою талановитих школярів з усіх куточків країни. Їх творча уява, добрі серця та щире бажання віддати шану воїнам за подвиг, безумовно, спроможні на шедеври дитячої думки.

     За думкою організаторів конкурсу, це буде найкращим моментом патріотичного виховання українських школярів – бо вони це зроблять самі для себе, працюючи над книгою, створюючи легенди про Героїв. Хтось з них «став» птахом, хтось – ячмінним колосом, а хтось «дивиться» з Небес на рідну землю, та вкладає всю свою любов до неї у силу вітру, а хтось і досі живе та дивує нас своїми вчинками… Від стародавніх героїв національного епосу – Данило Кожум`яки, Котогирошка та інших – до сучасних образів, які втілить в оповідання дитяча уява та фантазія.

     Головне – посіяти в розумі підлітків цінність високого духу людини, її моральні закони, справжню гідність, донести важливість та необхідність свого розвитку для цього.

     Школярі пишуть про тих героїв, історії яких загально відомі, або про них розповіли батьки чи друзі, або інформацію знайдено у ЗМІ та Інтернет.

Умови участі у дитячому літературному конкурсі.

     Взяти участь у конкурсі мають змогу учні шкіл, гімназій ті інших навчальних закладів України та м. Києва, віком від 10-17 років. До участі у конкурсі приймаються оповідання, що не були раніше надруковані, або опубліковано в Інтернеті. Друковані твори надсилаються в електронному вигляді в текстовому форматі word на скриньку конкурсу konkurc-jobs@i.ua

     Разом із друкованим твором автори мають надати відомості про себе: ім’я, вік, місце проживання, навчальний заклад, назва твору, які будуть використані в друкованій книзі, як підтвердження авторства.

     Твори надсилаються членам журі на розгляд в електронному вигляді без відомостей про автора(для уникнення упередженості). Свої враження про твори журі можуть висловлювати на сайті проекту або на тематичній сторінці проекту в соцмережі Фейсбук.

     Прийом робіт до 1 березня 2017 року. Оголошення переможців 4 квітня 2017 р., на заході присвяченому міжнародному дню дитячої книги (формат, місце з'ясовуються). Презентація надрукованой книги 24 травня 2017 року(дата уточнюється).

Номінації за віковими категоріями та призовий фонд:

від  10-12 – 1,2,3 місця – 3000 грн.;  

від 12-15 – 1,2,3 місця – 3000 грн.;

від 15-17 – 1,2,3 місця – 3000 грн.

     Також меценати та партнери визначають своїх симпатиків та примирують учасників, але в симпатики не можуть входити призери конкурсу, яких визначило поважне журі. Симпатики брендів – 3000 грн.; Симпатики брендів – 3000 грн.; Симпатики брендів – 3000 грн.

     Оргкомітет визначив, що призовий фонд для переможців буде однаковий, так як головним призом для дітей буде книга, а їх ім’я увіковічиться  в історії на сторінка книги «Легенди сучасних героїв України», авторами якої во є.

     Твори призерів та симпатиків будуть надруковані в книзі «Легенди про сучасних героїв України».

... Читати далі »

Категорія: Колонка оголошень | Переглядів: 716 | Додав: Ксюша | Дата: 02.11.2016 | Коментарі (2)

     21 жовтня 2016 року об 11.00 годині в приміщенні читального залу бібліотеки відбудеться вечір-пам’яті «Герої не вмирають».

     В рамках вечору-пам’яті відбудеться презентація  сайту  «Революція Гідності. Війна. Рівненщина».

ЧЕКАЄМО  НА ВАС!

вул. Піонерська, 2а.

Категорія: Колонка оголошень | Переглядів: 672 | Додав: Ксюша | Дата: 19.10.2016 | Коментарі (0)

12 жовтня 2016 року о 14 годині в рамках циклу відеоконференцій «Твоє право» у інтернет-центрі бібліотеки відбудеться відео-зустріч з адвокатами, що співпрацюють з Рівненським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

 Тема обговорення: «Пенсійне забезпечення громадян: порядок призначення пенсій за вислугу років, пенсії працюючим пенсіонерам, визначення максимального і мінімального розміру пенсії, індексації пенсії, податок та військовий збір з пенсії».

Запрошуємо зацікавлену аудиторію до нашої бібліотеки для участі у відеоконференції та обговоренні по темі, це чудова можливість поставити питання спеціалістам стосовно теми відеоконференції.

НАШІ КООРДИНАТИ:

вул. Піонерська, 2 «а».

Тел. 2-19-54

e-mail: rvbiblio@gmail.com  

ЧЕКАЄМО САМЕ НА ВАС! ... Читати далі »

Категорія: Колонка оголошень | Переглядів: 564 | Додав: Ксюша | Дата: 06.10.2016 | Коментарі (0)

     Запрошуємо на відеоконференцію яка присвячена Міжнародному дню нечуючих .

     20 вересня 2016 року о 14 годині  у інтернет-центрі бібліотеки відбудеться відеоконференція яка присвячена Міжнародному дню нечуючих -  "Життя нечуючих в області: соціальний захист,освіта, реабілітація"

     У конференції прийматимуть участь: Рівненська обласна організація УТОГ,   Рівненський інститут Відкритого міжнародного університету розвитку людини "Україна" м. Рівне, ДЗОШ №9 м. Рівне, Департамент соцзахисту,  Обласний центр Медико-соціальної експертизи.  Запрошуємо зацікавлену аудиторію користувачів з порушеннями слуху ( працюватиме сурдоперекладач), родичів таких людей для отримання потрібної інформації до нашої бібліотеки для участі у відеоконференції та обговоренні по темі, це чудова можливість поставити питання спеціалістам стосовно теми відеоконференції.

 

НАШІ КООРДИНАТИ:

вул. Піонерська, 2 «а».

Тел. 2-19-54

e-mail: rvbiblio@gmail.com  

                                                                                     ЧЕКАЄМО САМЕ НА ВАС!

Категорія: Колонка оголошень | Переглядів: 434 | Додав: WWWWW_W | Дата: 16.09.2016 | Коментарі (0)

     14 вересня 2016 року о 14 годині в рамках циклу відеоконференцій «Твоє право» у інтернет-центрі бібліотеки відбудеться відео-зустріч з адвокатами, що співпрацюють з Рівненським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

     Тема обговорення: «Земельні правовідносини: порядок вирішення спорів, що виникають між власниками та користувачами сусідніх земельних ділянок (добросусідство)».

     Запрошуємо зацікавлену аудиторію до нашої бібліотеки для участі у відеоконференції та обговоренні по темі, це чудова можливість поставити питання спеціалістам стосовно теми відеоконференції.

НАШІ КООРДИНАТИ:

вул. Піонерська, 2 «а».

Тел. 2-19-54

e-mail: rvbiblio@gmail.com  

ЧЕКАЄМО САМЕ НА ВАС!

Категорія: Колонка оголошень | Переглядів: 448 | Додав: Ксюша | Дата: 09.09.2016 | Коментарі (0)

 З 1993 року видавництво «Смолоскип» проводить конкурс для українських літераторів та молодих науковців. Вік учасників: від 18 до 28 років. На конкурс приймаються написані українською мовою, раніше не публіковані поетичні, прозові, драматичні твори, а також художні твори для дітей; історичні, політологічні, культурологічні та літературознавчі дослідження, котрі стосуються проблематики ідеологічних та культурних трансформацій у ХХ сторіччі, рухів опору проти тоталітаризму та імперського шовінізму, ролі молоді у згаданих процесах.

     Твори приймаються на розгляд журі до 31 грудня кожного року. Підсумки конкурсу підво­дяться раз на рік, у місяці травні.

     В окремих номінаціях журі визначає лауреатів:

І премії (1000 грн.),

II премії (500 грн.), 

III премії (250 грн.), 

IV премії (150 грн.).

     Твори лауреатів І і II премій видавництво публікує окремими книжками, а твори лауреатів III і IV премій та кращі ненагороджені твори можуть з’явитися друком в антологіях і збірниках «Смо­лоскипа». Подаючи рукопис на конкурс, автор тим самим дає право видавництву упро­довж наступних п’яти років друкувати поданий текст або певну його частину окремою книжкою чи в періодичних виданнях.

     Журі не розглядає твори лауреатів І і II премій видавництва «Смолоскип» попередніх років, а також твори, які:

Носять антиукраїнський характер; 

Мають антирелігійне, шовіністичне або анти­семітське спрямування; 

Порнографічні твори, а також твори, в яких вживається ненормативна лексика.

     Рукописи надсилати на конкурс в одному примірнику у друкованому вигляді на адресу: Київ 04071, вул. Межигірська, 21. Обсяг поетичної збірки – не менше 50 сторінок, обсяг прози і дослідження – не менше 100 сторінок. 

     Разом з творами на конкурс надсилати коротку авто­біографію, фотографію і точну адресу. Видав­ництво передає журі рукописи без зазначення авторства, тексти не повертаються і публічно не рецензуються.

     Лауреати літературного конкурсу «Смолоскип» різних років: http://goo.gl/mYahly

Джерело:

http://litcentr.in.ua/news/2016-12-31-3157

 

Категорія: Колонка оголошень | Переглядів: 491 | Додав: WWWWW_W | Дата: 16.08.2016 | Коментарі (0)


Хостинг від uCoz Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 ¦ Розробка та дизайн: Іван Соколов