Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Подія дня [669]
Висвітлюються цікаві новини
Книжкова новинка [923]
Новинки літератури та періодики, що надходить до фондів бібліотеки
Наші інтерв’ю [22]
Інтерв’ю з користувачами бібліотеки, колегами, відомими людьми Рокитнівщини
Колонка оголошень [138]
Оголошення про заходи бібліотеки, району
Book-симпатія [88]
Читацькі вподобання наших користувачів
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Наше опитування
Оцініть наш блог
Всього відповідей: 1110
Друзі сайту




    






Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Четвер, 28.03.2024, 15:39ГоловнаРеєстраціяВхід
БІБЛІОNEWS
блог Рокитнівської центральної районної бібліотеки
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » Книжкова новинка
« 1 2 ... 68 69 70 71 72 ... 92 93 »

     ДРУЗІ, до фонду читальної  зали бібліотеки надійшов перший номер журналу  «Единственная».

     Головні теми видання: «Мода та краса», «Тема місяця», «Будь здорова», «Події та люди», «Кохання та сім’я», «Культура/дозвілля», «Із номеру в номер».

 ЦІКАВОГО ВАМ ЧИТАННЯ

Категорія: Книжкова новинка | Переглядів: 422 | Додав: WWWWW_W | Дата: 15.01.2016 | Коментарі (0)

     Талан С.

     Оголений нерв : роман / Світлана Талан ; передм. О. Хвос­тової. — Харків : Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2015.- 544 с.

     Мирне й спокійне життя, міцна родина, вірні друзі... Усе, що здавалося непохитним, перевернулося догори дном. Війна роздирає навпіл усі зв’язки, і рідні люди й вірні друзі стають ворогами... Кілька місяців 2014 року Сєвєродонецьк перебував під владою опол­ченців. Цей короткий проміжок часу став нездоланним для родини Насті Агафонової, чиї син і дочка опинилися по різні боки барикад... Так само розійдуться й шляхи друзів Геннадія, нерозлучних змалечку хлопців. Бо війна проходить і по родинах, і по душах...

Книгу в користування можна взяти у фонді абонементу.

ЗАПРОШУЄМО ДО ЧИТАННЯ!

Категорія: Книжкова новинка | Переглядів: 720 | Додав: WWWWW_W | Дата: 15.01.2016 | Коментарі (0)

     Вдовиченко Г.

     Інші пів’яблука : роман / Галина Вдовиченко ; передм. М. Рудської. — Харків: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного До­звілля», 2015. — 256 с.

     Дерев’яне яблуко, витвір майстра епохи бароко — це не просто суве­нір. Воно вміє здійснювати найпотаємніші бажання... Колись це яблуко змінило долі чотирьох подруг-львів’янок — редактора Галини, коректора Магди, дизайнера Ірини та телеведучої Луїзи. З того часу минуло п’ять років. І ось магічна річ знову виходить зі сховку й веде подруг до нових пригод...

Книгу в користування можна взяти у фонді абонементу.

ЗАПРОШУЄМО ДО ЧИТАННЯ!

Категорія: Книжкова новинка | Переглядів: 726 | Додав: WWWWW_W | Дата: 11.01.2016 | Коментарі (0)

     Друзі, наближаються святкові та вихідні дні, дні, які ми проведемо у колі родини, друзів, та маю надію, що саме цими днями вам захочеться відпочити разом із гарною книгою. Хочу запропонувати Вам підбірку нових книг для читання, які прикрасять ваші ранки чи вечори.

     Вдовиченко Г.

     Пів’яблука : роман / Галина Вдовиченко ; передм. Г. Пагутяк. — Харків: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвіл­ля», 2014. — 208 с.

      Долі чотирьох подруг — телеведучої Луїзи, редактора Галини, дизайне­ра Ірини та коректора Магди, які мешкають у Львові, раптом змінюються, щойно до їхніх рук потрапляє магічна річ — чарівне яблуко роботи скуль­птора XVIII ст. Як у казці, це яблуко — не просте... Воно здатне здійснювати бажання! І незабаром усе, чого жінкам бракує в житті, стає реальністю.

 

     Роздобудько Ірен.

     Ґудзик-2. Десять років по тому. Роман. — К.: Нора- Друк, 2015. —320 с. Читацький клуб.

     Колись він втратив все: кохану людину, смак до життя, сенс працювати в країні, що поволі котиться в прірву...

     Але життя не зупинилося. Улюблені герої знову зібралися разом: Денис, Ліка, Єлизавета Тенецька.

     Десять років по тому...

 

 

     Смаль Юлія

     Теплі історії з корицею. К.: Брайт Стар Паблішинг, 2015. — 128 с.

      Перед вами - затишна повість про щастя жінки. Вона схожа на клап­тикову ковдру, де основа-полотно містить на собі різнобарвні шматочки тканини, що своїм поєднанням творять унікальний візерунок. Текст має центральну сюжетну лінію: молода жінка трепетно кохає свого чоловіка, виховує дітей, пече яблука з корицею, піци та лазаньї, облаштовує дім усі­лякими мистецькими дрібничками, готується до Різдва й святкує його з найріднішими, вирушаючи в мандрівку.

 

     Фіалко Н.

     Кохання з першого погляду : роман ... Читати далі »

Категорія: Книжкова новинка | Переглядів: 877 | Додав: WWWWW_W | Дата: 30.12.2015 | Коментарі (0)

     Християнські зимові свята/ Укладачі: Є. Дісс, О. Кривич. — Донецьк: СПД ФО Сер­дюк В. І., 2005, — 256 с.

     В цій книзі ви знайдете описи традиційних християнських свят, їх влаштування вдома та в школі: сценарії, рецепти страв, поради з виготовлення саморобок та багато іншого.

     Книга веде дітлахів, їхніх батьків та вихователів крок за кроком від перших днів грудня до світлого свята Різдва. Потім розповідає про Різдвяні святочні дні, А в остан­ній місяць зими налаштовує на передчуття приходу весни та очікування Пасхи.

КНИГУ в користування можна взяти у читальному залі бібліотеки.

КОРИСНОГО ЧИТАННЯ!

Категорія: Книжкова новинка | Переглядів: 591 | Додав: WWWWW_W | Дата: 29.12.2015 | Коментарі (0)

      Забужко О.

    Тут могла б бути ваша реклама: збірка / Оксана Забужко — Харків: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2014. — 320 с. : іл.

     У нову книжку відомої української письменниці вміщено популярний роман «Польові дослідження з українського сексу», що вже став сучасною класикою (це 12-те його перевидання), та вибрані оповідання 1981—2013 років, частина яких друкується вперше.

Книгу в користування можна взяти у фонді абонементу.

ЗАПРОШУЄМО ДО ЧИТАННЯ!

 

Категорія: Книжкова новинка | Переглядів: 504 | Додав: Ксюша | Дата: 25.12.2015 | Коментарі (0)

     Україна. 101 найцікавіший музей./Авт.-укл. Антонюк Д. В. — X.: «Веста», 2011. — 64 с.: іл. (серія «Україна»)

     Енциклопедія розповідає про заповідники та музеї України, які зберігають багатющий історичний і культурний спадок нашого народу.

     Читачі знайдуть для себе безліч корисної інформації, зокрема точні адреси й номери телефонів музейних установ. Понад 500 яскравих ілюстрацій дадуть змогу наочно уявити собі красу та неповторність кожної експозиції.

     Книга розрахована на широке коло читачів.

КНИГУ в користування можна взяти у читальному залі бібліотеки.

КОРИСНОГО ЧИТАННЯ!

Категорія: Книжкова новинка | Переглядів: 459 | Додав: WWWWW_W | Дата: 17.12.2015 | Коментарі (0)

     Савченко Н. В.

     Сильне ім’я Надія / Н. В. Савченко. — К. — 2015. — 328 с.

     Ця книга — один великий і живий лист до українців. Лист із російської в’язниці, яка вже понад рік тримає ту, що стала сим­волом нескореної української нації. Українську НАДІЮ.

     Так хто ж вона, Надя Савченко? Яка вона? Що з того, що ми знаємо про неї, правда, а що вже стає легендою? Вона від­повість вам сама на сторінках цієї книжки. У притаманній їй емоційній манері, пригадуючи навіть дрібні, але важливі по­дії зі свого життя, з яких і були сплетені її характер, вдача, незламність.

     В тексті зберігаються особливості авторського письма.

КНИГУ в користування можна взяти у читальному залі бібліотеки.

КОРИСНОГО ЧИТАННЯ!

Категорія: Книжкова новинка | Переглядів: 437 | Додав: WWWWW_W | Дата: 15.12.2015 | Коментарі (0)

     ДРУЗІ, запрошуємо вас ознайомитись з книгами Віктора Суворова «Її ім’я було Татьяна», «Облом», «Остання Республіка», що надійшли до фонду абонементу бібліотеки.

     Віктор Суворов (Володимир Рєзун) - письменник, історик, дослідник, у ми­нулому - розвідник, капітан ГРУ Автор історичних бестселерів «Криголам», «Ак­варіум», «День “М”». Ворог Радянського Союзу, заочно засуджений до розстрілу. Персона нон ґрата в пострадянських країнах.

Суворов Віктор.

Її ім’я було Татьяна / Віктор Суворов - К.: Гамазин, 2013. - 380 с. : іл.

(Серія «Нетабачна історія»).

     «Її ім’я було Татьяна» - це новий твір автора, який українці мали змогу про­читати одними з перших у світі. Як і чому генерал Жуков скинув ядерну бомбу на власну армію та підірвав власний лінкор? Як Хрущов прийшов до влади? Як Радянський Союз уник китайського варіанту модернізації соціалізму? Чому зби­рався закидати Європу ядерними бомбами і захопити її?.. Відповіді на ці та бага­то інших питань ви знайдете у цій книзі.

    Книга є першою з трилогії «Хроніка “Великого десятиліття”». Книга друга - «Облом» вийшла 2014-го, третю книгу «Кузькіна мать» видано у 2012 році.

 

Суворов Віктор.

Облом / Віктор Суворов. - К.: Гамазин, 2015. - 312 с.: іл.

(Серія «Нетабачна історія»).

     У другій книзі трилогії «Хроніка Великого десятиліття» Віктор Суворов у властивій йому манері логічного співставлення відомих і малознаних фактів відкриває завісу закулісних інтриг правлячої верхівки Країни Рад наприкінці 1950-х років.

     У 1957 році сталася подія світового масштабу - прогресивний люд вітав запуск першого штучного супутника Землі. Того ж року на батьківщині космічного досягнення ще однієї переломної події вдалося уникнути. Факти свідчать, що у СРСР готувався державний переворот, до влади мав намір прийти Г. К. Жуков. Та щось не вдалося, великий задум Маршала Перемоги «обламався» - напевно, в історії немає ви­падковостей.

     Книга розрахована на широке коло читачів.

 

... Читати далі »

Категорія: Книжкова новинка | Переглядів: 751 | Додав: WWWWW_W | Дата: 09.12.2015 | Коментарі (0)

     Базів, Василь

    Армагеддон на Майдані / Василь Базів. — К.: Український пріоритет, 2014. 160 с.

  Безпощадне у своїй невідворотній сповідальності та всепоглинальне за своїм гостросюжетним магнетизмом Письмо автора справляє на читача вулканічне потрясіння, як і сам феномен Май­дану на самосвідомість сучасного землянина. На смисловому тлі подається документальна маловідома історія про те, що і як при­звело до Повстання, котре стало безпрецедентним актом кривавого вознесіння із провалля гуманітарно-кримінальної катастрофи для майже 50-мільйонного людського згромадження в центрі Європи. Водночас всенародний Бунт Гідності став прологом до визвольної війни — у супрязі з усім прогресивним світом — древньої Нації проти планетарної загрози земній цивілізації, яка постала перед очманілим людством осатанілими ордами московських варварів, що виринули на полях глобальної епохи із темних віків.

КНИГУ в користування можна взяти у читальному залі бібліотеки.

КОРИСНОГО ЧИТАННЯ!

Категорія: Книжкова новинка | Переглядів: 477 | Додав: Ксюша | Дата: 07.12.2015 | Коментарі (0)


Хостинг від uCoz Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 ¦ Розробка та дизайн: Іван Соколов