Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Подія дня [669]
Висвітлюються цікаві новини
Книжкова новинка [923]
Новинки літератури та періодики, що надходить до фондів бібліотеки
Наші інтерв’ю [22]
Інтерв’ю з користувачами бібліотеки, колегами, відомими людьми Рокитнівщини
Колонка оголошень [138]
Оголошення про заходи бібліотеки, району
Book-симпатія [88]
Читацькі вподобання наших користувачів
Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Наше опитування
Оцініть наш блог
Всього відповідей: 1110
Друзі сайту




    






Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


П`ятниця, 19.04.2024, 10:57ГоловнаРеєстраціяВхід
БІБЛІОNEWS
блог Рокитнівської центральної районної бібліотеки
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2015 » Грудень » 30

     Друзі, наближаються святкові та вихідні дні, дні, які ми проведемо у колі родини, друзів, та маю надію, що саме цими днями вам захочеться відпочити разом із гарною книгою. Хочу запропонувати Вам підбірку нових книг для читання, які прикрасять ваші ранки чи вечори.

     Вдовиченко Г.

     Пів’яблука : роман / Галина Вдовиченко ; передм. Г. Пагутяк. — Харків: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвіл­ля», 2014. — 208 с.

      Долі чотирьох подруг — телеведучої Луїзи, редактора Галини, дизайне­ра Ірини та коректора Магди, які мешкають у Львові, раптом змінюються, щойно до їхніх рук потрапляє магічна річ — чарівне яблуко роботи скуль­птора XVIII ст. Як у казці, це яблуко — не просте... Воно здатне здійснювати бажання! І незабаром усе, чого жінкам бракує в житті, стає реальністю.

 

     Роздобудько Ірен.

     Ґудзик-2. Десять років по тому. Роман. — К.: Нора- Друк, 2015. —320 с. Читацький клуб.

     Колись він втратив все: кохану людину, смак до життя, сенс працювати в країні, що поволі котиться в прірву...

     Але життя не зупинилося. Улюблені герої знову зібралися разом: Денис, Ліка, Єлизавета Тенецька.

     Десять років по тому...

 

 

     Смаль Юлія

     Теплі історії з корицею. К.: Брайт Стар Паблішинг, 2015. — 128 с.

      Перед вами - затишна повість про щастя жінки. Вона схожа на клап­тикову ковдру, де основа-полотно містить на собі різнобарвні шматочки тканини, що своїм поєднанням творять унікальний візерунок. Текст має центральну сюжетну лінію: молода жінка трепетно кохає свого чоловіка, виховує дітей, пече яблука з корицею, піци та лазаньї, облаштовує дім усі­лякими мистецькими дрібничками, готується до Різдва й святкує його з найріднішими, вирушаючи в мандрівку.

 

     Фіалко Н.

     Кохання з першого погляду : роман ... Читати далі »

Категорія: Книжкова новинка | Переглядів: 878 | Додав: WWWWW_W | Дата: 30.12.2015 | Коментарі (0)

     Новий рік — особливе свято, з настанням якого пов'язуються надії на позитивні зміни в житті. І ми заздалегідь цікавимося, під яким символом східного календаря пройде прийдешній рік і що він нам готує. Тож, запрошую вас ознайомитись з особливостями прийдешнього року, року Вогняної Мавпи.

     Згідно східного (китайського) календаря, символ Нового 2016 року є вогняна червона Мавпа. Саме ця тварина, є покровителем рухливих людей. Наступний 2016 рік буде дуже рухливий і активний, обставини будуть змінюватися з вражаючою швидкістю. З цієї причини, кожному з нас прийдеться сміливо боротися з труднощами, бути рішучими і зухвалими.

     У рік, символ якого Мавпа, краще забути про лінь та пасивність. Саме час активно діяти, щоб потім мати можливість спочивати на лаврах.

     Це рік розумних, цілеспрямованих та обдарованих людей. Правда, будьте готові до жартів, оскільки символ 2016 року – Мавпа, є великою жартівницею і любить перевіряти грунт під ногами і Ваше почуття гумору. Найкращий вихід – не опускати руки і посміятися разом з нею.

     Фонтануючи фантазією, новими ідеями, задумами, Мавпа обов’язково втілить їх у життя, так як вона цінує професіоналізм. Символ Нового року симпатизує перш за все: винахідникам, конструкторам, людям творчих професій.

     У рік Мавпи краще все робити самим, не покладаючись на допомогу друзів, оскільки символ і талісман 2016 року є дуже самостійним і не любить непрошених помічників. Усі проблеми краще вирішувати по мірі надходження, не накопичуючи їх. Так як потім, вони ризикують перетворитися на здоровенний ком, який буде важко розгребти поодинці.

     Ось тільки з’ясовувати стосунки в цей високосний рік - не варто, так як Мавпи, дуже вперті і будуть стояти на своєму до кінця, тому треба намагатися йти обхідними шляхами.

Як відзначити Новий 2016 рік, щоб розташувати до себе Вогняну Мавпу?

     Згадаймо, що невід'ємне якість мавп — сімейність, і як вони уважні і дбайливі зі своїми дитинчатами. Не дарма в Китаї мавпа вважається символом материнства. І звичайно ж, в цей раз свято потрібно зустрічати у родинному колі зі своїми близькими та рідними. А якщо запросити ще й друзів, то компанія обіцяє бути великої, гучної і веселою що дуже сподобається господині року.

     І не забудьте приготувати всім новорічні подарунки з символом року. Це можуть бути м'які іграшки, фігурки, магнітики, рушники, серветки або інші корисні дрібниці з зображенням мавпочки. Щоб у великій компанії було весело і цікаво, слід заздалегідь продумати сценарій вечора і приготувати нескладні конкурси та завдання, з якими можуть впоратися не підготовлені до цього гості. Не забудьте і про прикраса кімнати і ялинки. Більше використовуйте прикрас червоного, помаранчевого, жовтого і золотого кольорів у вигляді кульок, гірлянд і мішури.

... Читати далі »

Категорія: Подія дня | Переглядів: 1008 | Додав: WWWWW_W | Дата: 30.12.2015 | Коментарі (0)


Хостинг від uCoz Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 ¦ Розробка та дизайн: Іван Соколов