Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Подія дня [669]
Висвітлюються цікаві новини
Книжкова новинка [923]
Новинки літератури та періодики, що надходить до фондів бібліотеки
Наші інтерв’ю [22]
Інтерв’ю з користувачами бібліотеки, колегами, відомими людьми Рокитнівщини
Колонка оголошень [138]
Оголошення про заходи бібліотеки, району
Book-симпатія [88]
Читацькі вподобання наших користувачів
Пошук
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наше опитування
Оцініть наш блог
Всього відповідей: 1110
Друзі сайту




    






Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вівторок, 14.05.2024, 07:13ГоловнаРеєстраціяВхід
БІБЛІОNEWS
блог Рокитнівської центральної районної бібліотеки
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2015 » Липень » 13 » КНИГА ПОДАРОВАНА АВТОРОМ.
08:44
КНИГА ПОДАРОВАНА АВТОРОМ.

     Русь-Україна. Факти і сенсації / Герасимчук А.. Таргонський Г. - Київ: Видавництво ТОВ «Інтерконтиненталь-Україна», 2015.-224 с.: іл.

     Книга, яку ви тримаєте у руках, дає відповідь на надзвичайно ак­туальне питання «Откуда есть пошла земля Русская?!». На основі досліджень літописів та архівів, сучасної топоніміки та стародавніх переказів, книга відкриває цілий ряд історичних сенсацій. Зокрема, перед читачем постають заховані епізоди історії слов'янських народів — історії, яку тисячоліттями «майстрували» професійні обслуговувачі політичних інтересів своїх держав. 3 літописів викидалися і стирали­ся цілі пласти життя народів, які не мали своєї державності або втра­тили її. Однак знищити і заховати всієї правди не можна, бо багато чого навіки закарбувалося не тільки в історичних документах, але й у людській пам'яті, назвах міст, сіл, річок, урочищ…

     Видання розраховане на широке коло читачів, які цікавляться періодом початку виникнення слов'янських держав загалом та Русі зокрема. Тієї Русі, яку радянські історики називали Київською, а су­часні російські — «Древньою». Хто вони — русичі, звідки вийшли, хто такі варяги, в чому полягає їх відмінність від вікінгів, чому і де загинув князь Ігор Рюрикович, навіщо охрестив Русь внук Ігоря Володимир? Про це і ще багато про що розкаже ця книга — своєрідна енциклопедія історії слов'янства.

Таргонський Григорій Миколайович

     Народився в селі Глинне Рокитнівського району Рівненської області. Закінчив Таврійський національний університет імені В.І. Вернадського (історія, історик, викладач історії) та Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України (магістр державного управління). Після служби в лавах Радянської армії працював вчителем, заступником директора, директором школи, начальником відділу освіти Рокитнівської районної державної адміністрації Рівненської області, заступником, першим заступником голови Рокитнівської РДА. Начальник управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації.

Герасимчук Анатолій Андрійович

     Народився в селі Біловіж Рокитнівського району Рівненської області. Закінчив Донецький державний університет (філологія) та Донецький університет державного управління (менеджмент організацій, менеджер-економіст). Відслужив 10 років у військовій авіації, працював 6 років у Верховній Раді помічником-консультантом народних депутатів В.М. Асадчева та В.Б. Альошина. Співзасновник і президент благодійного фонду «Каяла», директор ТОВ «Редакція газети «Аргумент плюс», шеф-редактор газет «UAАргумент», «Аргумент Плюс», «Донецький Аргумент». Автор багатьох публікацій на політичну та історичну тематики в засобах масової інформації, зокрема, на порталі http://uargument.com.ua/.

     Книгу в користування можна взяти у фонді читального залу.

 КОРИСНОГО ЧИТАННЯ!

Категорія: Книжкова новинка | Переглядів: 716 | Додав: WWWWW_W | Рейтинг: 0.0/0
   
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Хостинг від uCoz Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 ¦ Розробка та дизайн: Іван Соколов