Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Подія дня [669]
Висвітлюються цікаві новини
Книжкова новинка [923]
Новинки літератури та періодики, що надходить до фондів бібліотеки
Наші інтерв’ю [22]
Інтерв’ю з користувачами бібліотеки, колегами, відомими людьми Рокитнівщини
Колонка оголошень [138]
Оголошення про заходи бібліотеки, району
Book-симпатія [88]
Читацькі вподобання наших користувачів
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наше опитування
Оцініть наш блог
Всього відповідей: 1110
Друзі сайту




    






Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Середа, 01.05.2024, 15:01ГоловнаРеєстраціяВхід
БІБЛІОNEWS
блог Рокитнівської центральної районної бібліотеки
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » Книжкова новинка
« 1 2 ... 53 54 55 56 57 ... 92 93 »

     Тисовська Н.

     Секрети старої стрільниці : Роман / Наталя Тисовська. — К. : Наш час, 2016. — 256 с.

     Творчу студію «Ґвалт» збурило надзвичайне повідомлення — четверо друзів-студійців отримали ґрант на зйомку анімаційного фільму «Характер­ник», присвяченого кошовому отаману Івану Сірку. Але під час презентації проекту сталося лихо — раптово і загадково помер історик, який консульту­вав ґрантерів щодо написання сценарію. Чи не може ця смерть бути пов’язана з таємницею, яку свого часу забрав у могилу Іван Сірко?

Книгу в користування можна взяти у фонді абонементу.

ЦІКАВОГО ЧИТАННЯ!

Категорія: Книжкова новинка | Переглядів: 647 | Додав: Ксюша | Дата: 06.12.2016 | Коментарі (0)

     Пилипенко Ю. О.

     Руденька / Юля Пилипенко; пер. з рос. В. М. Верховня; худож.-оформлювач О. М. Іванова. — Харків; Фоліо. 2016. — 218 с.

     Десять років тому українські лікарі винесли Юлі вирок: до свого вісім­надцятого дня народження вона має вмерти. Ця книга — своєрідний щоденник-сповідь, де кожен рядок — не уява авторки, а події з її життя. Історія Юлі приводить нас у ті дні, коли їй здавалося, що нічого не можна змінити, коли вона не впізнавала свого обличчя й тіла, а руде волосся відбивалося в дзеркалі фіолетовим, впродовж однієї ночі змінивши колір. З дивовижною відвертістю та оптимізмом, який за таких обставин здається неймовірним, Юля розповідає, як заново вчилася любити життя і насолоджуватися ним, що є найважливішим, коли народжуєшся вдруге. Ця книга — не просто історія боротьби життя зі смертю, це ще й історія кохання. До чоловіка, до життя, до себе.

     Ви колись замислювались, що б зробили, якби це був останній день вашого життя?.. Тоді ця книга для вас.

Книгу в користування можна взяти у фонді абонементу.

ЦІКАВОГО ЧИТАННЯ!

Категорія: Книжкова новинка | Переглядів: 514 | Додав: Ксюша | Дата: 02.12.2016 | Коментарі (0)

     До фонду бібліотеки надійшов журнал "Лиза. Добрые совети" грудень-2016 - січень - 2017.

  Для вас у  номері: інтерв’ю:  «Марина Боржемская-Узєлкова: "Щоб чудеса з вами траплялися, треба в них вірити!"»; мода: «Стиль. Модний етюд. Тренди. Акцент на шик і блиск. Стиль зірки. Як одягнутися на торжество або вечірку. Поради експерта»; тема номеру: «Заглянемо в майбутнє: як бути готовою до кращого?». «Докладний гороскоп на 2017 рік від Хаяла Алекперова»; кухня: «Випічка: солодкі миті», «Продукт. У чому користь мандаринів?». «В скарбничку рецептів» та інші корисні та цікаві теми.

Журнал знаходиться у фонді читального залу нашої бібліотеки.

... Читати далі »

Категорія: Книжкова новинка | Переглядів: 579 | Додав: Ксюша | Дата: 30.11.2016 | Коментарі (0)

     Роздобудько І. В.

     Оленіада / І. В. Роздобудько; худож.-оформлювач О. Д. Кононученко. — Харків: Фоліо, 2016. — 222 с.

     Киижка «Оленіада», як зазначає сама авторка, писалася «трьома заходами».

     Перші пару розділів написано ще в 2002-му, але книжку закінчено не було, адже настав 2004 рік. І вигадана країна «Лапландія», про яку в ній йдеться, в один день перетворилася на велику країну. З великим майбутнім. З людьми, котрі за мить розпрямилися і пішли вперед... Йшли, йшли, йшли... Озирнулися і здивувалися: ті, хто послав їх уперед, — з тими, хто тягнув назад. Довелося вийняти з шухляди не­дописане і дописати — в 2006 році. І назвати те все «комедією абсурду». Так закінчилась перша частина «Оленіади».

     До другої Роздобудько приступила в січні 2013 року і написала її у вкрай короткий строк — останню крапку було поставлено в лютому того ж таки 2013-го. Авторка виходила з тієї давньої істини, що коли закінчуються гнів і сльози — останньою зброєю стає... сміх. І останнім сміється той, кому немає чого втрачати. І сміючись — перемагає.

     Може здатися неймовірним, але ще рік тому Роздобудько передбачила події, що відбуваються сьогодні. Так що «Оленіада» виявилася книгою пророчою.

Книгу в користування можна взяти у фонді абонементу.

ЦІКАВОГО ЧИТАННЯ!

Категорія: Книжкова новинка | Переглядів: 556 | Додав: Ксюша | Дата: 28.11.2016 | Коментарі (0)

     Кокотюха А. А.

     Різник із Городоцької : роман / Андрій Кокотюха; худож.-оформлювач Л. П. Вировець. — Харків: Бібколектор, 2016. — 250 с.: іл.

     Львів, 1913 рік. Напередодні Різдва жорстоко вбито кількох дівчат легкої поведінки. Газети дали невловимому вбивці пріз­висько — Різник із Городоцької. Але кримінальна хроніка та інші сенсації більше не цікавлять уже відомого читачеві львівського ад­воката Клима Кошового. У нього життя налагоджується: він має адвокатську практику, заможну клієнтуру, повагу в суспільстві й наречену — відому акторку театру і кіно. Та захищати хворого юнака, якого підозрюють у жорстоких вбивствах, Кошовий усе ж таки погоджується. Програти він не може, а перемога — це додат­кова й гучна реклама. Але щойно невинний виходить на волю, на Клима починається справжнє полювання. Щоб урятувати своє життя, йому треба якнайшвидше знайти Різника. Так починають­ся пошуки, котрі приводять Кошового та його друга Йозефа Шацького в стіни психіатричної лікарні, відкривають світ львівських повій і таємниці хворих душ. Клим не знає, як Різник змінить його життя. І тим більше не уявляє, що ця справа підніме завісу над од­нією з таємниць впливової красуні Магди Богданович...

Книгу в користування можна взяти у фонді абонементу.

ЗАПРОШУЄМО ДО ЧИТАННЯ!

Категорія: Книжкова новинка | Переглядів: 478 | Додав: Ксюша | Дата: 25.11.2016 | Коментарі (0)

     Драч І.Ф.

     Крила: поезії 1980—1990 років / Іван Драч; упоряд. І. С. Рябчій; худож.-оформлювач О. А. Гугалова. — Харків: Фоліо, 2016. — 415 с.

     Іван Драч (нар. 1936 р.) — відомий український поет-шістдесятник, громадсько-політичний діяч, лауреат Національної премії України ім. Т. Г. Шевченка, Герой України. Протягом більш як п’яти десятиріч літературної діяльності він видав багато збірок поезій, драматичних творів, перекладів, кіноповістей. І. Драчеві притаман­ні ерудиція, вимогливий смак, масштабність бачення художнього життя, проникливість і гострота характеристик, бездоганність сти­лю. Його поезія — це насамперед поезія запитань, а не відповідей, поезія поставлених проблем, спроба достукатися до людини. Він шукає виходу, здається, знаходить, сумнівається й знову шукає, фіксує живе життя в кожному своєму слові. Все це дає право ствер­джувати, що Іван Драч — безперечно, непересічна постать не тіль­ки в українській, але й у світовій літературі

Книгу в користування можна взяти у фонді абонементу.

 ЦІКАВОГО ВАМ ЧИТАННЯ!

Категорія: Книжкова новинка | Переглядів: 556 | Додав: Ксюша | Дата: 15.11.2016 | Коментарі (0)

     Майдуков С.

     Смертельный вояж: роман / Сергей Майдуков. — Харьков : Книжный Клуб «Клуб Семейного Досуга» ; Бєлгород : ООО
«Книжный клуб “Клуб семейного досуга”», 2016. — 256 с.

     Гліб — бувала людина: він пройшов війну й не з чуток знає, що таке зрада. Колись кохана Рита покинула його через друга. Але тепер дівчина вскочила в халепу й лише Гліб може їй допомогти! Риту викрали й вивезли до Турції. Як вона там опинилася? Використовуючи зв’язки та навички, набуті під час служби, Гліб виходить на викрадачів. Але врятувати дівчину виявляється не так уже й просто, до того ж друг Володя багато чого недоговорює...

 

 

     Майдуков С.

     Слепая ярость : роман / Сергей Майдуков. — Харьков : Книжный Клуб «Клуб Семейного Досуга» ; Бєлгород : ООО «Книжный клуб “Клуб семейного досуга”», 2016. — 256 с.

     Колишній майор ВДВ Андрій Луньов поспішав до присмертної матері, але не встиг... Він вирішив залишитися в рідному містечку, сусідка допомогла влашту­ватися охоронцем в дитячий будинок. Невдовзі він розуміє, що благодійна організація, що опікується сиротами, — лише прикриття для злочинного угру­повання. Завдяки виховательці Альоні він довідується приголомшливих фактів. Дітей усиновлюють підставні особи, і сирітки безслідно зникають. Тутешню владу проінформовано, але про розголос не йдеться. Урядовці на паях. Тільки Андрій зможе розірвати ланцюг злочинів і захистити дітей. Він стає до смертель­ного двобою з крадіями...

Книги  для відділу абонементу подарувала постійна користувачка та дарувальниця Пілат Оксана Миколаївна.

ЗАПРОШУЄМО ДО ЧИТАННЯ!

Категорія: Книжкова новинка | Переглядів: 531 | Додав: Ксюша | Дата: 14.11.2016 | Коментарі (0)

     Мода і краса, події та люди, кохання та сім’я, здоров’я, культура та дозвілля … Ці та інші теми  розкриті  у журналі «Единственная».

     До фонду читальної  зали бібліотеки надійшов одинадцятий номер журналу 2016.

     Теми номеру: «Осінні канікули: Проводжаємо останні теплі дні, загорнувшись в затишний трикотаж.; «Мода тенденції: 4 гарячі тренди сезону»; «Тема місяця: Як зупинити час? Чому здається, що після 30-ти дні летять швидше, і як повернути відчуття гармонії»; «Події і люди: Інтерв'ю Римма Зюбіна: «Я дозволила собі робити те, що мені подобається»»... та багато інших цікавих та корисних тем.

 ЦІКАВОГО ВАМ ЧИТАННЯ!

Категорія: Книжкова новинка | Переглядів: 484 | Додав: Ксюша | Дата: 10.11.2016 | Коментарі (0)

     Друзі, до фонду бібліотеки надійшов новий номер журналу «НАТАЛИ» листопад, 2016.

     11-й  номер «НАТАЛИ»  – це цікаві історії, експрес – поради, корисні речі, інтерв’ю з відомими людьми, подорожі, акції і так далі.

     Теми номеру:  ВІДНОСИНИ: «Любов в "Вихідних". Скільки уваги потрібно приділяти жінці»; «Як підмінили. Чому після весілля деякі чоловіки змінюються в гіршу сторону»; КУЛЬТУРА: «Сум'яття почуттів. До 135-річчя знаменитого австрійського письменника Стефана Цвейга»; «Українка - це назавжди. Вважає американська виконавиця українських пісень Христина Вульчак; МОДА: «Український сезон. Український тиждень моди представляє весняно-літні тренди»; «Володарі емалі. Фрідріх Вілле про народження прикрас з золота та емалі»… та багато іншого.

Журнал знаходиться у фонді читального залу нашої бібліотеки.

ЦІКАВИХ ВАМ ВРАЖЕНЬ.

Категорія: Книжкова новинка | Переглядів: 441 | Додав: Ксюша | Дата: 04.11.2016 | Коментарі (0)

     До фонду бібліотеки надійшов журнал «Лиза. Добрые советы» листопад- 2016.

  Для вас у  номері: інтерв’ю:  «Лілія Ребрик: "Не треба розмінюватися - рано чи пізно ви обов'язково зустрінете своє кохання!"»; мода: «Стиль. Оксамитовий сезон. Тренди. В рожевому кольорі. Стиль зірки. З чим і як носити тренчкот. Поради експерта»;  тема номеру: «Знайти кохання: як і де шукати чоловіка своєї мрії?». «Сваха замість Купідона: коли до неї варто звертатися?»; кухня: «Дари лісу: страви з грибів», «Продукт. Чим корисний виноград?», «В скарбничку рецептів» та інші корисні та цікаві теми.

Журнал знаходиться у фонді читального залу нашої бібліотеки.

ЧИТАЙТЕ ТА БУДЬТЕ УСПІШНИМИ!

Категорія: Книжкова новинка | Переглядів: 543 | Додав: Ксюша | Дата: 04.11.2016 | Коментарі (0)


Хостинг від uCoz Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 ¦ Розробка та дизайн: Іван Соколов