Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Подія дня [669]
Висвітлюються цікаві новини
Книжкова новинка [923]
Новинки літератури та періодики, що надходить до фондів бібліотеки
Наші інтерв’ю [22]
Інтерв’ю з користувачами бібліотеки, колегами, відомими людьми Рокитнівщини
Колонка оголошень [138]
Оголошення про заходи бібліотеки, району
Book-симпатія [88]
Читацькі вподобання наших користувачів
Пошук
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Наше опитування
Оцініть наш блог
Всього відповідей: 1110
Друзі сайту




    






Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Субота, 27.04.2024, 07:19ГоловнаРеєстраціяВхід
БІБЛІОNEWS
блог Рокитнівської центральної районної бібліотеки
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2017 » Червень » 30 » КНИГИ ДЛЯ СІМЕЙНОГО ЧИТАННЯ.ЧИТАЄМО НА КАНІКУЛАХ.
14:23
КНИГИ ДЛЯ СІМЕЙНОГО ЧИТАННЯ.ЧИТАЄМО НА КАНІКУЛАХ.

Юних та дорослих любителів пригод, запрошуємо поринути у світ пригодницьких історій прочитавши серію книг «39 ключів».

«39 ключів» - Міжавторскій цикл пригодницьких романів, основоположником якого є Рік Ріордан. У даній серії описуються пригоди чотирнадцятирічної дівчинки Емі і її одинадцятирічного брата Дена.

Чарівний світ пригод чекає на вас.

 

 

Рік Ріордан

39 ключів. Лабіринт кісток. - X.: Вид-во «Ранок», 2013. - 192 с.

Незадовго до своєї смерті глава могутнього клану Ґрейс Кехіл змінює свій заповіт. Тепер її численні спадкоємці опинилися перед вибором — або отримати 1 мільйон доларів відразу, або ж взяти участь у змаганні, подавшись на пошуки загадкових 39 ключів, що дають владу над усім світом. Рухаючись за підказками, залишеними бабусею Ґрейс, головні герої — 11-річний Ден і 14-річна Емі вирушають до таємничих паризьких катакомб, де їм належить знайти перший ключ.

 

 

Корман, Гордон

39 ключів. Фальшива нота. - X.: Вид-во «Ранок», 2016. - 192 с.

Карколомні пригоди Емі та Дена тривають. Так само продовжуються пошу­ки 39 ключів, схованих їхньою бабусею Ґрейс Кехіл по всьому світу. Цього разу сліди ведуть на батьківщину Моцарта у Зальцбург. Юних героїв, яких переслідує решта учасників змагання, чекає випробування на мужність і кмітливість у ката­комбах ченців-бенедиктинів, штаб-квартирі Уолта Діснея, у перегонах на катерах по Венеції. Хто переможе? Клан Кехілів чи клани Януса, Томаса і Катерини? Зірка хіп-хопу Йона Візард чи агент КДБ Ірина Спаська? Діти мільйонерів із сімейства Кабрів чи двійко сиріт із Бостона, чиї батьки загинули під час пожежі за дуже загадкових обставин?

 

Леранжіс, Пітер

39 ключів. Викрадач мечів. — X.: Вид-во «Ранок», 2016. — 176 с.

У пошуках 39 ключів, які невпинно тривають, Емі та Дену допомагає їхня безстрашна няня Неллі Гомес. Цього разу вони потрапляють в Японію і Південну Корею, де несподівано зустрічають своїх старих ворогів, а також дізнаються про свого далекого родича, видатного японського полководця XVI століття. Утім битися з місцевою мафією у підземеллі доводиться їхньому рідному дядьку Алістеру. Чи зможуть наші герої, належачи до нового покоління клану Кехілів, розгадати всі коди і знаки, залишені їхньою бабусею Ґрейс Кехіл, розкрити таємницю, якій вже п’ятсот років, і знайти наступний Ключ? Чи зможуть вони розрізнити на своєму нелегкому шляху добро від зла, а друга від ворога?

 

Вотсон, Джуд

39 ключів. Таємниця підземелля. — X.: Вид-во «Ранок», 2015. — 224 с.

Американські підлітки Емі і Ден продовжують пошуки тридцяти дев’яти ключів, сховані главою клану Кехілів по всьому світу. Цього разу хитромудрі підказки заводять їх до спекотного Єгипту. Тут несподівано для себе вони виявляють довгоочікуване послання від улюбленої бабусі і дізнаються, що серед друзів Ґрейс були такі великі люди, як Говард Картер і Вінстон Черчіль. Долаючи небезпеки, наші герої намагаються розкрити таємницю стародавньої гробниці — і знайти наступний ключ. У Каїрі і Луксорі на них чекають захоплюючі пригоди, а на заваді їм стоять кровожерні крокодили, зловісні мумії та численні родичі з родини Кехілів, які так само полюють за ключами щастя.

 

Карман, Патрік

39 ключів. Чорне коло. — X.: Вид-во «Ранок», 2016. — 208 с.

Продовжуючи гонитву за тридцятьма дев’ятьма ключами, і ледве вибравшись цілими і неушкодженими із найнебезпечніших єгипетських пригод, 14-річна Емі та її 11-річний брат Ден отримують дивну телеграму від таємничого незнайомця. Ідучи за підказками, вони вирушають до аеропорту і знаходять у камері схову чергове послання і два квитки до Росії на їхнє прізвище. Саме там нашим героям доведеться шукати безслідно зниклу Бурштинову кімнату, дізнатися правду про загибель царської родини, а заразом, можливо, розкрити таємницю загадкової смерті їхніх батьків. На російських просторах на Емі та Дена чекає безліч загадок, пасток і небезпек, лише подолавши які, вони зможуть наблизитися ще на один крок до заповітної мети.

 

Вотсон, Джуд

39 ключів. На глибині. — X.: Вид-во «Ранок», 2014. — 240 с.

На черговому етапі змагання за тридцятьма дев’ятьма ключами 14-річна Емі та її молодший брат Ден вирушають слідами батьків до Австралії. Там вони знайомляться зі своїм рідним дядьком Шепом, потерпають від родини Кабрів, дізнаються про те, що їхня няня вміє керувати літаком, і опиняються у підземному місті Кубер-Педі, найвідомішому місці на світі з видобутку опалів. В Австралії Емі несподівано починає згадувати подробиці тієї ночі, що забрала життя їхніх батьків, і в результаті перестає довіряти навіть власному братові, вже не розуміючи, хто їхній друг, а хто ворог. Саме це призводить до фатальної помилки.

 

Леранжіс, Пітер

39 ключів. Гніздо гадюки. — X.: Вид-во «Ранок», 2016.— 224 с.

Шалені перегони за тридцятьма дев’ятьма ключами набувають нових обертів. На чотирнадцятирічну Емі та її молодшого брата Дена чекають нові випробування в Індонезії, де вони потерпають від вивергнення вулкана, страшної пожежі, під час якої гине російська шпигунка, та чергового зрадництва підступного дядечка Алістера, а також у Північній Африці, куди вони вирушають на пошуки наступного ключа слідами Вінстона Черчіля та вождя зулусів Шака. Відгомін англо-бурської війни XIX століття, нащадки бойових племен, музеї та бібліотеки, закинуті шахтні фермерські ранчо — у цій круговерті місць, людей і подій наші герої знаходять чергові підказки у пошуку магічних ключів.

Книги в користування можна взяти у фонді абонементу.

ЗАПРОШУЄМО ДО ПРИГОДНИЦЬКОГО, СІМЕЙНОГО ЧИТАННЯ!

Категорія: Книжкова новинка | Переглядів: 983 | Додав: Ксюша | Рейтинг: 5.0/1
   
Всього коментарів: 1
1 BrandonIcema  
0
best herbal supplement <a href=""> https://forums.dieviete.lv/profils/127605/forum/ </a> ketamine drug testing

Ім`я *:
Email *:
Код *:

Хостинг від uCoz Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 ¦ Розробка та дизайн: Іван Соколов