Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Подія дня [669]
Висвітлюються цікаві новини
Книжкова новинка [923]
Новинки літератури та періодики, що надходить до фондів бібліотеки
Наші інтерв’ю [22]
Інтерв’ю з користувачами бібліотеки, колегами, відомими людьми Рокитнівщини
Колонка оголошень [138]
Оголошення про заходи бібліотеки, району
Book-симпатія [88]
Читацькі вподобання наших користувачів
Пошук
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Наше опитування
Оцініть наш блог
Всього відповідей: 1110
Друзі сайту




    






Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Субота, 27.04.2024, 08:49ГоловнаРеєстраціяВхід
БІБЛІОNEWS
блог Рокитнівської центральної районної бібліотеки
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2012 » Грудень » 7 » Святкування першої річниці БібліоNEWS
14:35
Святкування першої річниці БібліоNEWS
        Друзі, рівно рік назад 7 грудня 2011 року розпочав свою роботу блог Рокитнівської центральної районної бібліотеки БібліоNEWS. Саме сьогодні хочеться поділитись з Вами радісними подіями, які спідкали наш блог за рік

Метою впровадження в роботу бібліотеки інноваційної форми роботи створення блогу «БІБЛІОNEWS», стало бажання прорекламувати діяльність, завдання та напрямки роботи нашої бібліотеки. Показати, що бібліотека є сучасною, що вона готова до конструктивного спілкування, критики, змін і інновацій, поліпшити спілкування з користувачами, у тому числі потенційними, шляхом підтримки діалогу  через пости авторів та відгуки, коментарі читачів. Просунути інноваційні бібліотечні послуги серед читачів, які шукають інформацію для вирішення своїх проблем в Інтернеті, у тому числі в блогах.

     БібліоNEWS - колективний блог Рокитнівської центральної районної бібліотеки,  додатковий майданчик офіційного сайту Рокитнівської централізованої системи публічно-шкільних бібліотек (http://roklibr.at.ua),  про бібліотечне життя, цікаві новинки, літературні події краю.

Це майданчик, де висвітлюються головні бібліотечні події, новини.

Щоб підвищити в пізнаваність бренда нашого блогу, нами була пророблена значна  робота. Перш за все ми розмістили рекламу про створення блогу на офіційному веб-сайті бібліотеки у соціальних мережах ВКонтакті, Фейсбук, YouTube, створили банер блогу, який розмістили на веб-сайті Рокитнівської ЦСПШБ та на домашніх сторінках бібліотек системи, розмістили рекламні оголошення на дошці оголошень у бібліотеці та у найбільш людних місцях селища, пророблено роботу з волонтерами учнями старших класів місцевих шкіл, які прорекламували наш блог серед вчителів, друзів, рідних. Для реклами блогу БібліоNEWS виготовлені календарики на 2012 рік, книжкові закладки з емблемою та адресою сайту, книжкові закладки розповсюджувались волонтерами бібліотеки, календарики працівниками бібліотеки на вулицях селища.

Була зроблена E-mail розсилка інформації про блог партнерам та колегам.

На майданчику БібліоNEWS можна знайти: цікаві новини та події - розділ «Подія дня», познайомитись з книжковими новинками, подарованими книгами, надходженнями нових періодичних видань - розділ «Книжкова новинка», прочитати інтерв’ю з користувачами бібліотеки, колегами, відомими людьми Рокитнівщини - розділ «Наші інтерв’ю», познайомитись з оголошеннями про заходи бібліотеки, району - розділ «Колонка оголошень», переглянути фото звіт про заходи бібліотеки - «Фоторепортаж», переглянути відеоролики про бібліотечне життя - «КреативTV», залишити нам повідомлення заглянувши у «Гостьову книгу», відвідати «Форум», щоб залишити свою відповідь на поставлене актуальне питання.

З квітня в кінці кожного посту встановлені соціальні кнопки, що також підвищує відвідуваність та популярність блогу.

Результати впровадження

     З часу створення блогу БібліоNEWS, працівниками бібліотеки подано:

161 постів у розділ «Подія дня»;

41 до розділу «Книжкова новинка»;

6 «Наші інтерв’ю»;

14 «Колонка оголошень».

У квітні від блогу БІБЛІОЛОГИ - колег відділу обробки літератури і організації каталогів Волинської ОУНБ імені Олени Пчілки отримали віртуальну нагороду «Чудо-блог».

У червні, у другому фестивалі-конкурсі інноваційного досвіду "Бібліофест". У номінації "Кращий досвід створення ресурсів", назва форми роботи «БІБЛІONEWS» Блог Рокитнівської  центральної районної бібліотеки» стала переможцем серед районних бібліотек.

Сподіваємось, що це не останні нагороди, які чекають наш блог, та, головною нашою нагородою є ВИ НАШІ ВІДВІДУВАЧІ. Тож, щиро Вам ДЯКУЄМО, що Ви у нас є.

Маємо надію, що і надалі блог «БІБЛІОNEWS» буде для вас цікавим та корисним.

Завжди чекаємо Вас на платформі «БІБЛІОNEWS»
МИ ВІДКРИТІ ДЛЯ СПІЛКУВАННЯ.
 
Підготувала, Оксана Лісовець.
Категорія: Подія дня | Переглядів: 898 | Додав: WWWWW_W | Рейтинг: 0.0/0
   
Всього коментарів: 5
5 БІБЛІОNEWS  
0
ДРУЗІ, всім дуже вдячні за вітання. Сподіваюсь, що ви і надалі будете нашими активними відвідувачами, дописувачами, творчими однодумцями. Завжди гарного вам настрою, приємних та корисних новин.

4 Varvara  
0
Любі наші, книголюби! Всього найкращого Вам у Вашій корисній справі. Побільше Вам активних читачіві! Ви найкращі!

3 Санька  
0
Вітаю. Хай все і надалі ладиться. Нових Вам перемог

2 Тетяна Василівна  
0
Привіт. Вітаю Вас з річницею. І надалі працювати в такому темпі, гарних новин, багато відвідувачів.

1 Ксюша  
0

Ім`я *:
Email *:
Код *:

Хостинг від uCoz Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 ¦ Розробка та дизайн: Іван Соколов