Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Подія дня [669]
Висвітлюються цікаві новини
Книжкова новинка [923]
Новинки літератури та періодики, що надходить до фондів бібліотеки
Наші інтерв’ю [22]
Інтерв’ю з користувачами бібліотеки, колегами, відомими людьми Рокитнівщини
Колонка оголошень [138]
Оголошення про заходи бібліотеки, району
Book-симпатія [88]
Читацькі вподобання наших користувачів
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Наше опитування
Оцініть наш блог
Всього відповідей: 1110
Друзі сайту




    






Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


П`ятниця, 29.03.2024, 10:36ГоловнаРеєстраціяВхід
БІБЛІОNEWS
блог Рокитнівської центральної районної бібліотеки
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2015 » Лютий » 13 » Інтерв’ю з Анною Мосаковською, ученицею Рокитнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3, талановитою особистістю.
15:39
Інтерв’ю з Анною Мосаковською, ученицею Рокитнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3, талановитою особистістю.
     - Привіт Аня, дуже вдячна, що ти погодилась поспілкуватись зі мною, хоч спілкування наше було і не віч-на-віч, а через VK та чат Google+ Hangouts, та маю надію, що ми зустрінемось і в реальному (не віртуальному) часі. Тож, розповідай про себе.
 
     - Я, Аня Мосаковська. Мене також називають Anya Sayle (Сейлі). Мені 15 років, навчаюсь у 9-А класі Рокитнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3.
     Дуже захоплююсь фотографуванням та відеозйомкою. Обробці знімків, доречі приділяю немало часу - над однією фотографією працюю приблизно 2-3 години. А відео знімаю на різні теми та опубліковую їх в інтернеті - на сайті Youtube.
     Ви вже знаєте, що я живу фотографіями та відео, але я хотіла б розказати ще дещо про себе: я дуже люблю веселитись, спілкуватись і знайомитись з новими людьми, хоча часто мене можна побачити трохи замкнутою, з навушниками у вухах.
 
     - Коли Ви почали займатись фотографуванням, і чому саме ним.
     - В принципі, з дитинства любила щось фотографувати, тому не можу назвати такого періоду у моєму житті і такого дня, коли я чітко вирішила, що буду займатись саме цим.
Думаю вподобала таке хоббі, бо круто через фото передавати настрій, емоцію в очах моделі (того кого знімаю камерою).
 
     - Якій тематиці надаєте перевагу.
     - Фотопортрет. Фотографії людей, що відображають їхні почуття та внутрішній світ.
 
     - Чим захоплюєтесь ще.
     - Люблю читати. Найбільше про щось наукове, так як завжди цікаво дізнатись про те, що ніколи не знала. Люблю танцювати і майже завжди, у дитячих таборах, беру участь у різних танцювальних конкурсах, бо мені це піднімає настрій. Не знаю, чи можна назвати прослуховування музики та перегляд фільмів захопленням, але це завжди дуже мотивує мене!
 
     - Як бачите своє майбутнє.
     - Я б навіть сказала, що це поки мій секрет. Тому, якщо воно буде таким, яким його я уявляю зараз, то про це колись Вам обовязково розповім!

     - Ну, і так, як я бібліотекар, не можу не поговорити детальніше про книги, які Вас найбільше цікавлять.
     - Як я раніше сказала мене захоплює наукова література і нещодавно я почала вивчати книги "Історія мистецтв" та "Анатомія людини", але, звичайно, частенько мені також подобається почитати якусь художню літературу.
 
     - Яку книгу Ви можете назвати best, порадити її читачам, і чому.
     - Не дивлячись на те, що мене більше захоплює навчальна література, я пораджу книгу "Дон Кіхот" Мігеля де Сервантеса Сааведри, бо це дуже веселий роман. Він вважається шедевром іспанської та світової літератури.
 
     - Дуже вдячна Вам Анно за щиру розмову та час який Ви мені приділили. Також за чудові роботи, які Ви надали для розміщення на нашому веб-сайті (http://roklibr.at.ua/). Щасти Вам,  бажаю щоб всі Ваші плани та найзаповітніші мрії неодмінно здійснились. Натхнення, творчих досягнень, знайти свого глядача…
А, нашим читачам хочу порекомендувати джерела переглянувши які Ви більше пізнаєте талант цієї юної дівчини, це: канал на YouTube -(https://www.youtube.com/user/AnyaMosakovskaya) та підрозділ «Юні таланти» на нашому веб-сайті - http://roklibr.at.ua/index/mosakovska_anna/0-209 .
 Спілкувалась, Оксана Лісовець
Категорія: Наші інтерв’ю | Переглядів: 1184 | Додав: WWWWW_W | Рейтинг: 5.0/2
   
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Хостинг від uCoz Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 ¦ Розробка та дизайн: Іван Соколов