Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Подія дня [669]
Висвітлюються цікаві новини
Книжкова новинка [923]
Новинки літератури та періодики, що надходить до фондів бібліотеки
Наші інтерв’ю [22]
Інтерв’ю з користувачами бібліотеки, колегами, відомими людьми Рокитнівщини
Колонка оголошень [138]
Оголошення про заходи бібліотеки, району
Book-симпатія [88]
Читацькі вподобання наших користувачів
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Оцініть наш блог
Всього відповідей: 1110
Друзі сайту




    






Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Понеділок, 29.04.2024, 16:04ГоловнаРеєстраціяВхід
БІБЛІОNEWS
блог Рокитнівської центральної районної бібліотеки
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » Книжкова новинка
« 1 2 ... 89 90 91 92 93 »
Той, хто любить паростки кленові,
Хто діброви молоді ростить,
Той достоїн людської любові,
Бо живе й працює для століть.

М. Рильський

Шановний читачу! У цьому нарисі ти познайомишся з історією розвитку сучасного Державного підприємства «Рокитнівське лісове господарство», з реорганізацією і змінами, які відбулися за сімдесят років із часу його заснування - кінця 1939 р. і по сьогоднішній день. А також дізнаєшся про славних працьовитих людей, одні з яких плекали колись, а інші тепер плекають ліси Рокитнівщини, дбають про їх збереження, примноження та раціональне використання лісосировинних ресурсів, присвятивши цій справі усе своє життя.

Слід зазначити, що працівники Рокитнівського лісгоспу восени 2009 р. відзначили 70-річчя свого підприємства з дня його заснування.

ПРИЄМНОГО ЧИТАННЯ!


Категорія: Книжкова новинка | Переглядів: 786 | Додав: Ксюша | Дата: 22.06.2012 | Коментарі (2)

 Смик Н.В.  Обійми гріха : оповідання / Ніна Василівна Смик. - К. : ДП «Ін - форм. - аналіт. агентство», 2010. - 267 с.

Друзі, хочемо презентувати Вам книгу нашої землячки Смик Ніни Василівни.

        Нова (вже сьома) книга Ніни Василівни Смик, як і попередні, - про долі сучасників, про людину, про вибір кожним свого шляху в житті.

Письменниця - глибокий психолог, своєрідний художник нашого часу.

        Творчість Ніни Смик вирізняється на фоні сучасної літератури з одного боку оригінальністю та непересічністю мислення, з іншого - глибокими роздумами про особистість сучасної людини, щирістю та безпосередністю.

ТОЖ ЗАПРОШУЄМО ДО ЧИТАННЯ.

Підготувала Оксана Лісовець.

Категорія: Книжкова новинка | Переглядів: 814 | Додав: Ксюша | Дата: 18.06.2012 | Коментарі (1)

    Вонг, Уоллес.

    Microsoft Office 2010 для чайников. : Пер. с англ.- М. : ООО «И.Д. Вильямс», 2012.- 368 с.: ил.- Парал. тит. англ.
     Пора переїжджати в новий офіс! Це зовсім не страшно, адже тепер у вас є зручне керівництво, в якому детально описується робота з усіма додатками пакета Microsoft Office 2010. Прочитавши цю книгу, ви навчитеся настроювати стрічку Office, створювати документи в World, виконувати найскладніші розрахунки в Ехсеl , створювати яскраві презентації в РоwегРоіnt, планувати ділові зустрічі з допомогою Оutlоок і проектувати професійні бази даних в Ассеss.

- Де це знаходиться? На стрічці Office 2010 знаходяться всі команди, що потрібні для вирішення поставлених перед вами завдань.
Категорія: Книжкова новинка | Переглядів: 717 | Додав: WWWWW_W | Дата: 01.06.2012 | Коментарі (0)

     Гукин, Ден

     World 2010 для чайников. : Пер. с англ.- М. : ООО «И.Д. Вильямс», 2012.- 352 с.: ил.- Парал. тит. англ.
     Ця  книга допоможе вам розібратися у всіх нюансах нової версії текстового редактора World. Тут ви знайдете все, що потрібно знати користувачеві цієї програми, починаючи з азів форматування тексту, перевірки правопису, використання шаблонів, вставки зображень і збереження створених документів і закінчуючи відключенням тих функцій, які дратують вас і заважають працювати. Розкрийте свій письменницький талант, навчившись працювати в найпопулярнішому текстовому редакторі.

- Новачок у World? В цій книзі є те, що в інших книгах упускають за непотрібністю: ази роботи з клавіатурою і мишкою в програмі World.

- Провіряйте і виправляйте написане. Виправляйте помилки, переміщайте фрагменти тексту, копіюйте і вставляйте уривки, обробляйте блоки тексту.

- Перевірка правопису. Використовуйте функцію автоматичної перевірки правопису програми World ... Читати далі »
Категорія: Книжкова новинка | Переглядів: 697 | Додав: WWWWW_W | Дата: 01.06.2012 | Коментарі (0)

     Кроудер, Дэвид.

     Создание веб-сайта для чайников, 4-е изд. : Пер. с англ.- М. : ООО «И.Д. Вильямс», 2012.- 272 с.: ил.- Парал. тит. англ.
Якщо ви ніколи не займалися веб-дизайном, але хотіли б выдкрити свій сайт в Інтернеті, ця книга допоможе вам навчитися створювати цілком професійні сайти. Тут ви знайдете практичні поради, перевірені фрагменти НТМL-коду і безліч силок на корисні ресурси в Інтернеті. Ви навчитеся додавати на веб-сторінку зображення, відео-і аудіокліпи, красиві кнопки і безліч інших елементів.

Почніть з основ. Навчіться застосовувати базові елементи НТМL і редактори різноманітних типів.

Структуруйте подачу матеріалу. Забезпечте зручність читання текстів за допомогою таблиць і фреймів, застосовуючи сучасні технології, наприклад каскадні таблиці стилів (СSS).

Що в імені твоєму? Виберіть і зареєструйте доменне ім'я і знайдіть для свого сайту хорошого хостинг-провайдера.

Краще один раз побачити. Дізнатися, де можна знайти безкоштовні зображення, як відредагувати їх і додати на сторінку сайту.

Зробіть сайт красивим. Дізнайтеся, як розмістити на сайті красиві кнопки, додати на його сторінки відео-і аудіокліпи.

Категорія: Книжкова новинка | Переглядів: 756 | Додав: WWWWW_W | Дата: 01.06.2012 | Коментарі (0)

     Кинг, Джули Адэр, Тимачев, Сергей
   
     Цифровая фотография для чайников, 6-е изд. : Пер. с англ.- М. : ООО «И.Д. Вильямс», 2012.- 336 с.: ил.- Парал. тит. англ.
     Використайте  максимальну користь зі своєї фотокамери, робіть якісні знімки і показуйте їх публіці!
     Отже, ви придбали новеньку модель цифрової фотокамери, назнімали купу фотографій, але не знаєте, що тепер з ними робити, а точніше - як зробити їх краще. Не впадайте у відчай - на допомогу вам прийде ця книга із серії ... для чайників. У ній простою і зрозумілою мовою пояснюється, як вибирати фотоапаратуру, встановлювати експозиції і наводити на різкість, знімати як професіональні фотографи, організовувати і редагувати фотографії, а також поширювати їх як у друкованому, так і в електронному вигляді через Інтернет.

Книга дозволить:

- Зробити правильний вибір - вчасно вирішити, чи потрібно модернізація фотокамери, підібрати підходящу фотоапаратуру та програмне забезпечення для зйомки і редагування фотографій

- правильно налаштувати фотокамеру - навчитися встановлювати основні режими зйомки: автоматичні, напівавтоматичні, сюжетні і ручні

- засвоїти фотографічну термінологію - знайти і усвідомити просте і доступне тлумачення всіх незрозумілих термінів і скорочень, прийнятих в цифровій фотографії

- впевнено і грамотно поводитися з фотокамерою - навчитися маніпулювати глибиною різкості, експо ... Читати далі »
Категорія: Книжкова новинка | Переглядів: 905 | Додав: WWWWW_W | Дата: 01.06.2012 | Коментарі (0)

Колисниченко, Д. Н.

Блоги: создание, раскрутка, заробіток .- М. : ООО «И.Д. Вильямс», 2012.- 336 с.: ил.

     Ця книга - практичне керівництво по створенню та просуванню блогу, його розкрутки і популяризації, а також перетворенню на інструмент, який приносить прибуток своєму власникові. Автор пропонує реальні технології, інструменти та ідеї, за допомогою яких ви зможете досягти успіху в "блогосфері" і перетворити своє захоплення веденням блогів в джерело додаткового прибутку або навіть в дохідну професію. У книзі детально обговорюється рішення різних технічних питань щодо створення і ведення блогів, підтримки їх інформаційного наповнення та управління контентом – сервіси LiveJournal, Blog.ru, blogger.com, а також автономні движки WordPress, ... Читати далі »
Категорія: Книжкова новинка | Переглядів: 721 | Додав: WWWWW_W | Дата: 01.06.2012 | Коментарі (0)

 Мак-Федрис, Пол

Microsoft Windows  7. Полное руководство. : Пер. с англ. _ М. : ООО «И.Д. Вильямс», 2012.- 800 с. : ил.- Парал. тит. англ.

Ця книга пропонує професіоналам в області інформаційних технологій, досвідченим користувачам і прихильникам Windows поради, трюки і методики, які не вдасться знайти де-небудь ще. Ведучий експерт по Windows, Пол Мак-Федріс, ділиться найбільш ефективними  способами виконання всієї необхідної роботи у Windows  7: від локальних розрахунків до адміністрування і від безпеки до написання сценаріїв.

Книга починається з опису розширеної настройки всіх аспектів системи: від процедури запуску і завершення до файлової системи. Автор пропонує нові методи настройки продуктивності Windows 7, роботи з груповими політиками і реєстром, управління Windows 7с допомогою вбудованих систем та застосування інструментів командного рядка. Пропонується детальний опис методів захисту Windows 7, включаючи безпеку доступу до Інтернету і електронній пошті і роботу в захищених провідникових і безпровідникових мережах. Також розглядаються найбільш ефективні способи пошуку та усунення несправностей у пристроях, мережах та процедуру запуску системи; підключення комп'ютерів Масіntosh до мереж Windows; автоматизація адміністративних задач Windows 7 за допомогою сценаріїв.

Книга сповнена авторських порад, трюків і нестандартних способів усунення неполадок. Навряд чи можна знайти більш корисне джерело для повсякденного використання.

ЧИТАЙТЕ ТА БУДЬТЕ УСПІШНИМИ!
Категорія: Книжкова новинка | Переглядів: 814 | Додав: Ксюша | Дата: 31.05.2012 | Коментарі (0)

     Вас цікавить, хто може бути підприємцем, як організувати власний бізнес, яка технологія створення власної справи, організація малого та середнього бізнесу? - звертайтесь до нас в бібліотеку , з 20 квітня по 20 травня 2012 року до ваших послуг пересувна книжкова виставка Рівненської державної обласної бібліотеки на тему: «Підприємництво на ринку товарів та послуг», з питань:
 

1. Підприємництва;
2. Малого та середнього бізнесу.
 
     До вашої уваги 35 примірників книг в друкованому варіанті, матеріали з електронної бібліотеки РДОБ на СD-R носіях, та список Інтернет-ресурсів по даній темі.
     Виставка розмішена на нижньому поверсі  відділу обслуговування «АБОНЕМЕНТ».
Категорія: Книжкова новинка | Переглядів: 998 | Додав: WWWWW_W | Дата: 23.04.2012 | Коментарі (1)

     Друзі, у фонд нашої бібліотеки надійшов Весняний випуск "Інва.net" (№ 26).
     Видання висвітлює патології дитячих захворювань. Рубрика «Поради психолога» містить інформацію подружжя лікарів-психологів Бондарчуків про терапію мистецтвом (арт-терапію), про діяльність державних установ та громадських організацій, інформує однойменна рубрика, де описується досвід  лікування в центрі «Пагінець», особливий інтерес  читачів викличуть рубрики «Повір у себе» та «Творчість».
     Цю та іншу корисну інформацію Ви зможете знайти для себе у бюлетені "Інва.net" (№ 26).
Категорія: Книжкова новинка | Переглядів: 777 | Додав: WWWWW_W | Дата: 10.04.2012 | Коментарі (0)


Хостинг від uCoz Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 ¦ Розробка та дизайн: Іван Соколов