Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Подія дня [669]
Висвітлюються цікаві новини
Книжкова новинка [923]
Новинки літератури та періодики, що надходить до фондів бібліотеки
Наші інтерв’ю [22]
Інтерв’ю з користувачами бібліотеки, колегами, відомими людьми Рокитнівщини
Колонка оголошень [138]
Оголошення про заходи бібліотеки, району
Book-симпатія [88]
Читацькі вподобання наших користувачів
Пошук
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Наше опитування
Оцініть наш блог
Всього відповідей: 1110
Друзі сайту




    






Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Четвер, 25.04.2024, 17:17ГоловнаРеєстраціяВхід
БІБЛІОNEWS
блог Рокитнівської центральної районної бібліотеки
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2017 » Листопад » 28 » РЕКОМЕНДУЄМО ДО ЧИАТННЯ!
18:38
РЕКОМЕНДУЄМО ДО ЧИАТННЯ!

Друзі, хочу порекомендувати Вам до читання книги молодого українського письменника, мандрівника Макса Кідрука, які є у фонді нашої книгозбірні. Захопливі, динамічні, пригодницькі, гостросюжетні… історії чекають на Вас.

P.S. всіх хто не зміг купити книги автора на нещедовній зустрічі з  письменником, в Рокитному, запрошуємо до нас. Приходьте, рекомендуйте до читання, приводьте друзів!

Кідрук М.

Бот. Ґуаякільський парадокс : роман / Макс Кідрук. — Харків: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2015. — 512 с.: іл.

У минулому кращий програміст компанії «ТТР», Тимур більше не здатний займатися програмуванням. Він намагається забути події п’ятирічної давнини, коли створені ним боти втілилися у плоті й перетворилися на жахливих вбивць. Але він іще не здогадується, що боти вже поширюють нову епідемію агресії у Ґуаякілі. Величезна кількість людей потрапляє до психіатричної клініки після скоєння особливо жорстоких злочинів. Усі вони малюють однакові фрактали та повторюють ім’я ТИМУР...

 

 

 

 

Кідрук М.

Жорстоке небо : роман / Макс Кідрук ; переди. А. Любки ; худож. Д. Ластовка. — Харків : Книжковий Клуб «Клуб Сімей­ного Дозвілля», 2015. — 608 с.: іл.

Коли небо не відпускає...

Перед вильотом з Парижа пілота українського літака «ААРОН 44» пере­слідували погані передчуття. Інтуїція підказувала відмовитися від рейсу. Але попри все політ мав відбутися...

Для вивчення місця трагедії та з’ясування причин катастрофи «сорок-четвірки» прибула донька його конструктора, Діана Столяр. Загибель літака поставила під сумнів саме існування компанії-виробника. Дівчина намагається будь-що дізнатися правду та розкрити таємницю авіакатастрофи, не здогаду­ючись, що розслідування може обійтися їй надто дорого...

 

Кідрук М.

Твердиня : роман / М. Кідрук. - Х.: Клуб сімейного дозвілля, 2013.

Вирушаючи в легку експедицію-подорож, п’ятеро друзів не здогадувалися, що зможуть знайти загублене місто інків. Сімдесяти метрова Твердиня майже повністю напхана золотом. Та чи буде в цієї історії щасливе закінчення? Адже часом життя набагато цінніше за золото...

 

 

 

 

 

 

Кідрук М.

Навіжені в Мексиці. — Харків: Клуб Сімейного Дозвілля, 2010

Пригоди і подорожі, щедро розбавлені дотепним гумором — це те, чого так не вистачало сучасній українській літературі. Письменник та мандрівник Макс Кідрук вирішив реанімувати жанр справжньої пригодницької літератури й написав цикл веселих історій про двох молодих українців - «Навіжені».

Хуліганські оповідання Максима Кідрука «Навіжені в Мексиці» – це розповідь про двох «навіжених», друзів Макса і Тьоміка, які намагаються нашвидкуруч сколотити собі багатство, гасаючи світом й займаючись бізнесом по-українськи.

Чудовий гумор, напружений сюжет, колоритні образи «навіжених» друзяк Макса і Тьоміка розвіють зимову нудьгу та неодмінно зігріють серце гарячим повітрям далекої Мексики. Автор цього пригодницько – комедійного роману Макс Кідрук радить прочитати його усім романтичним відчайдухам: «Навіжені в Мексиці» настійно рекомендуються всім тим, хто віддає перевагу навіженим пригодам перед глевким комфортом та домашнім спокоєм, для кого шерхіт вітру, заміняє найсолодшу музику, а сама дорога і є життям. Всі історії написані майже на реальних подіях».

Книги в користування можна взяти у фонді абонементу.

ЗАПРОШУЄМО ДО ЧИТАННЯ!

Оксана Лісовець.

 

Категорія: Книжкова новинка | Переглядів: 710 | Додав: Ксюша | Рейтинг: 5.0/1
   
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Хостинг від uCoz Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 ¦ Розробка та дизайн: Іван Соколов