Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Подія дня [669]
Висвітлюються цікаві новини
Книжкова новинка [923]
Новинки літератури та періодики, що надходить до фондів бібліотеки
Наші інтерв’ю [22]
Інтерв’ю з користувачами бібліотеки, колегами, відомими людьми Рокитнівщини
Колонка оголошень [138]
Оголошення про заходи бібліотеки, району
Book-симпатія [88]
Читацькі вподобання наших користувачів
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Наше опитування
Оцініть наш блог
Всього відповідей: 1110
Друзі сайту




    






Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


П`ятниця, 19.04.2024, 11:26ГоловнаРеєстраціяВхід
БІБЛІОNEWS
блог Рокитнівської центральної районної бібліотеки
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2017 » Грудень » 22 » РАДИМО ПРОЧИТАТИ НА СВЯТКОВІ ТА ВИХІДНІ ДНІ.
16:04
РАДИМО ПРОЧИТАТИ НА СВЯТКОВІ ТА ВИХІДНІ ДНІ.

Друзі, наближаються святкові та вихідні дні, дні, які ми проведемо у колі родини, друзів, та маю надію, що саме цими днями вам захочеться відпочити разом із гарною книгою. Хочу запропонувати Вам підбірку книг для читання, які прикрасять ваші ранки чи вечори.

 

 

 

 

Добрі історії. Маслини на десерт / Г. Вдовиченко, Вільчинський, В. Ґабор, В. Єщкілєв, С. Процюк, Н. Рощина, К. Скрябін; худож.-оформлювач Г. В. Кісель. — Харків: Фоліо, 2015. — 156 с.— Укр. та рос. мовами.

Довгими вечорами, коли на столі чай дружить із печивом, а маслини з вермутом, не обійтись без історій. Вони мають бути добрими, адже за столом збираються друзі. Також це один із вимірів літератури, коли читання зміцнює відчуття захищеності і світ навколо нас стає теплішим і позитивнішим. Адже ми знаємо, що темрява зранку розсіється, що за зимою прийде весна і що насправді все буде добре...

 

 

Еко У.

Номер нуль: роман / Умберто Еко; пер. з італ. Ю. В. Григо­ренко; худож.-оформлювач Л. П. Вировець. — Харків: Фоліо, 2015. — 191 с. — (Карта світу).

Умберто Еко (нар. 1932 р.) — відомий італійський письменник, вчений і філософ. Його перший роман «Ім’я рози», опублікований у 1980 році одра­зу ж став супербестселером. У видавництві «Фоліо» вийшли друком книж­ки: «Ім’я рози», «Бавдоліно», «Таємниче полум’я цариці Доани», «Празький цвинтар», «Маятник Фуко».

Після п’ятирічної перерви у січні 2015 року побачив світ новий роман Умберто Еко «Номер нуль» («Numero Zero»), Вікіпедія визначає його жанр як нуар. На відміну від попередніх творів письменника, подїї. в ньому відбу­ваються у недалеку епоху — у Мілані 90-х років XX століття. Головний ге­рой — редактор газети, створеної, щоб друкувати наклепницькі статті про бізнесменів і псувати їм репутацію. Однак, окрім теми продажної журналі­стики, Еко згадує і недавні політичні події в Італії—замах на Папу Римського, діяльність масонської ложі «Пропаганда № 2», операцію «Гладіо», проведену HATО, і невдалий державний переворот...

Любка Андрій.

Карбід. Роман / Андрій Любка. - Чернівці: Книги - XXI; Meridian Czernowitz, 2015. - 288 с.

Події пригодницького роману «Карбід» розгортаються впродовж паркого й тривожного літа 2015 року, коли у вигаданому містечку Ведмедів група ентузіастів вирішує збудувати Фонтан Єдності з Європою. Навіщо їм фонтан, чому за ними в'язниця плаче і за скільки в Україні можна придбати людську нирку - про все це автор пише з гумором і добірним песимізмом. У цій книжці є сливовиця, рибалки, гробар, сімнадцять розділів, спокуслива й хтива жінка, кілька вбивць, корумпований мер, геніальна ідея, Тиса і безнадія. Натомість у ній немає шенгенських віз, відповідей на всі запитання, кулінарних рецептів і порад, як розбагатіти. Для найширшого кола читачів.

НАДІЙКА ГЕРБІШ

Теплі історії до шоколаду. - К.: Брайт Стар Паблішинг, 2015.— 144 с.

Ця книжка — збірник добрих, теплих, шоколадних, цілющих слів. Тут містяться історії про різних людей, життя, любов, слова, дружбу, смуток, пошуки, усміх, подорожі, домашню випічку, міста, кутові будинки, про велосипеди, кіно й картини, про музику, лікарні, студентів, книжки, про неосвітлені вулиці й старі листи, маленькі дрібниці й великі зміни.

 

 

 

 

СЛАВА СВІТОВА

Жменька слів для доброго настрою.  – К.: Брайт Стар Паблішинг, 2014,— 136 с.

Тексти, що ввійшли до цієї книжки, нагадують кінематографічні кадри або світлини зі старенького й дорогого серцю фотоальбому. У мереживному плетиві слів лірика поєдналася з філософією, а гумор - із легкою іронією. Кожна мініатюра жива: дихає, випромінює тепло й розповідає свою історію. Це видання для тих, кому навіть жменьки слів буде достатньо, щоб усміхнутися.

Книги в користування можна взяти у фонді абонементу.

ЦІКАВОГО ЧИТАННЯ!

Оксана Лісовець.

Категорія: Книжкова новинка | Переглядів: 828 | Додав: Ксюша | Рейтинг: 5.0/1
   
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Хостинг від uCoz Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 ¦ Розробка та дизайн: Іван Соколов