Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Подія дня [669]
Висвітлюються цікаві новини
Книжкова новинка [923]
Новинки літератури та періодики, що надходить до фондів бібліотеки
Наші інтерв’ю [22]
Інтерв’ю з користувачами бібліотеки, колегами, відомими людьми Рокитнівщини
Колонка оголошень [138]
Оголошення про заходи бібліотеки, району
Book-симпатія [88]
Читацькі вподобання наших користувачів
Пошук
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Наше опитування
Оцініть наш блог
Всього відповідей: 1110
Друзі сайту




    






Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Субота, 20.04.2024, 05:48ГоловнаРеєстраціяВхід
БІБЛІОNEWS
блог Рокитнівської центральної районної бібліотеки
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2018 » Квітень » 4 » НОВИНКИ У ФОНДІ. КНИГИ ДЛЯ СІМЕЙНОГО ЧИТАННЯ.
08:35
НОВИНКИ У ФОНДІ. КНИГИ ДЛЯ СІМЕЙНОГО ЧИТАННЯ.

Шановні батьки та діти, запрошуємо Вас ознайомитись з новими надходженнями цікавих, доступних, корисних книг для сімейного читання, які надійшли до фонду абонементу.

 

 

 

 

 

 

Волинь : енциклопедія, казка, гра / уклад. Ю. Бєсєдіна. - К. : Гамазин, 2016.-- 64 с. : іл.- (Серія «Енциклопедія-Казка-Гра»).

Що нам відомо про Волинь? Старовинні замки, таємничі підземні лабіринти, зруйновані фортечні стіни, залишки мурів і легенди - легенди про князів та героїв, королів та лицарів, про

Сміливців та відчайдухів... Хто розбере, що тут правда, що - вигадка?

Тепер ти сам, без сторонньої допомоги можеш це зробити.

У цій книзі ми зібрали казки та легенди волинян, і водночас - основну інформацію про історію, культуру та життя на Волині в давні часи і до сьогодні.

 

Галичина: енциклопедія, казка, гра уклад. Ю. Бєсєдіна. - К. : Гамазин, 2016.- 64 с. : іл,- (Серія «Енциклопедія-Казка-Гра»).

Що нам відомо про Галичину? Львівські вулички, старовин­ні замки, кам’яні мури, князі й літописці, зелений шум Карпат і барвиста, гуцульська вишивка, історії, скарби, таємниці....Хто розбере, що тут правда, що - вигадка?

Тепер ти сам, без сторонньої допомоги можеш це зробити. У цій книжці ми зібрали казки та легенди Галичини, і водночас -регіоні від давнини і до сьогодні.

 

 

 

Донбас: енциклопедія, казка, гра / уклад. Ю. Бєсєдіна. - К. : Гамазин, 2016.- 64 с. : іл.- (Серія «Енциклопедія-Казка-Гра»).

Що нам відомо про Донбас? Промисловий район, багатство й бідність, шахти й терикони, чорне золото й чорні від вугільного пилу гірняки, біла сіль та білі посмішки донеччан... Хто розбере, що тут правда, що — вигадка?

Тепер ти сам, без сторонньої допомоги можеш це зробити.

У цій книжці ми зібрали казки та легенди Донбасу, і водно­час — основну інформацію про історію, культуру та життя на Донбасі в давні часи і до сьогодні.

 

 

Крим: енциклопедія, казка, гра / уклад. Ю. Бєсєдіна. - К. : Гамазин, 2016.- 64 с. : іл.- (Серія «Енциклопедія-Казка-Гра»).

Що нам відомо про Крим? Сонце, море, гори. Маленькі містеч­ка, пишні палаци, військова слава Севастополя й загадки антич­ного Херсонесу, легенди Бахчисараю та перекази Генуезької фор­теці... Хто розбере, що тут правда, що - вигадка?

Тепер ти сам, без сторонньої допомоги можеш це зробити.

У цій книжці ми зібрали казки та легенди кримчаків, і водно­час - основну інформацію про історію, культуру та життя в Криму в давні часи і до сьогодні.

 

Полісся : енциклопедія, казка, гра / уклад. Ю. Бєсєдіна. - К. : Гамазин, 2016.- 64 с. : іл.- (Серія «Енциклопедія-Казка-Гра»).

Що нам відомо про Полісся? Столітні дуби, тремтливі осики, шовковий мох та синє дзеркало озер, чаклуни-лісовики, квітка папороті, заховані в хащах замки, скити, скарби... Хто розбере, що тут правда, що - вигадка?

Тепер ти сам, без сторонньої допомоги можеш це зробити.

У цій книжці ми зібрали казки та легенди поліщуків, і водно­час - основну інформацію про історію, культуру та життя на Поліссі в давні часи і до сьогодні.

Тож, запропонуйте своїй дитині прочитати дані книги, чи тихого, сімейного вечора почитайте їх разом.

КОРИСНОГО ЧИТАННЯ!

Категорія: Книжкова новинка | Переглядів: 665 | Додав: Ксюша | Рейтинг: 5.0/1
   
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Хостинг від uCoz Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 ¦ Розробка та дизайн: Іван Соколов