Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Подія дня [669]
Висвітлюються цікаві новини
Книжкова новинка [923]
Новинки літератури та періодики, що надходить до фондів бібліотеки
Наші інтерв’ю [22]
Інтерв’ю з користувачами бібліотеки, колегами, відомими людьми Рокитнівщини
Колонка оголошень [138]
Оголошення про заходи бібліотеки, району
Book-симпатія [88]
Читацькі вподобання наших користувачів
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Наше опитування
Оцініть наш блог
Всього відповідей: 1110
Друзі сайту




    






Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Четвер, 28.03.2024, 23:45ГоловнаРеєстраціяВхід
БІБЛІОNEWS
блог Рокитнівської центральної районної бібліотеки
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » Book-симпатія
« 1 2 ... 4 5 6 7 8 9 »

Книга, яка користувалась найбільшою популярністю серед наших користувачів у лютому, є книга: «Зірка для тебе», автор: Дара Корній.

Вона — Зоряна, Зірка. Він — Сергій, Лічозір. Ці двоє дивні, і вони не мо­гли не зустрітися, хай навіть ця зустріч принесла обом страждання. Історія їхнього кохання почалась як чудесне визволення зі світу самотності, страху та гріха. Ці двоє пізнали божественну радість і єднання душ. Але невдовзі на­стануть часи туги, і вони мають подолати їх любов’ю, якої ще не було: ось во­на, беріть, володійте, ця зірка — для вас.

ЧИТАЄМО НАЙКРАЩЕ…

Книгу в користування можна взяти у фонді абонементу.

ЗАПРОШУЄМО ДО ЧИТАННЯ!

Категорія: Book-симпатія | Переглядів: 662 | Додав: Ксюша | Дата: 01.03.2018 | Коментарі (0)

Бути коханим – це більше, ніж бути багатим, бо бути коханим –

значить бути щасливим. (Тільє)

З нагоди свята Дня всіх закоханих та Міжнародного дня дарування книг книгу про високе почуття КОХАННЯ для Вас рекомендує директор книгозбірні.

 

Юлія Коханевич радить прочитати:

Книгу Талан Світлани  «Коли ти поруч».

Даша була турботливою донькою та онукою, щиро любила Льошу, мріяла про весілля, затишний будинок і дітей. Але батьки відвернулися від своєї слухняної дочки, наречений – від чистої нареченої, престижна клініка – від кращої медсестри. У чому її провина? Лише у доброму серці і прагненні допомогти тим, хто потребує цього.

Того фатального дня після аварії на туманній трасі понівечене залізо було залито кров’ю. Даша, забувши про свої рани, намагалася допомогти постраждалим, але доля зіграла з нею злий жарт. Хвороба, якою вона заразилася, рятуючи інших, невиліковна.

Вона повинна знайти в собі сили жити далі – стільки, скільки їй відведено, щоб все ж таки знайти того, хто буде поруч із нею в горі і в радості…

P.S. Читайте книги, даруйте книги, кохайте і будьте коханими…

Книгу в користування можна взяти у фонді абонементу.

ЦІКАВОГО, РОМАНТИЧНОГО ЧИТАННЯ!

Оксана Лісовець.

Категорія: Book-симпатія | Переглядів: 924 | Додав: Ксюша | Дата: 14.02.2018 | Коментарі (0)

З нагоди свята Дня всіх закоханих наші працівниці методико – бібліографічного відділу, комплектування та обробки літератури рекомендують для Вас  книги про високе почуття КОХАННЯ, які прийшлись їм до смаку, і які радять прочитати Вам.

P.S. Та, просимо пам’ятати, що читати про кохання треба завжди, а не тільки до Дня Святого Валентина.

 

Марія Гуз пропонує прочитати:

Книгу Маргарет Мітчел «Звіяні вітром».

Всесвітньовідомий твір американської письменниці Маргарет Мітчелл - це неймовірна історія кохання і боротьби за життя в такий складний період, як війна.

 

 

 

 

 

 

 

 

Валентина Єремейчук радить прочитати:

Книгу Зарудного Миколи «На білому світі».

Життя прожити — не поле перейти… Та інколи прожити й рік не так легко людині, якщо вона лише вступає з юнацьких крій у життя, в широкий світ. На долю Платона Гайворона випало багато випробувань. Після смерті матері на його руках зосталися сестра і менший брат. Платон змушений залишити навчання в академії, розлучитися з коханою дівчиною Наталкою. Руйнуються плани і мрії, виношені в гарячій, неспокійній душі. Та Платон мужньо шукає своєї дороги в житті. Любов. Якщо вона справжня, то завжди тяжка і складна. Відчула це на собі і Степка — дівчина горда, безкомпромісна. Кохання Степки — одна з основних сюжетних ліній твору. «На білому світі» — роман про велику любов, без якої нема справжнього щастя людині, без якої була б біднішою і наша земля.

Раїсу Жульжик  не залишила байдужою:

Книга Талан Світлани «Розділи мою печаль».

Мілана росла в сім'ї, де всі жили за правилами батька-військового. Він - справжній домашній тиран і дівчина, навіть подорослішавши, живе в постійному страху і приниження. Вона зустрічається з хлопцем, але тато хоче видати її заміж за військового ... Мілана не в силах противитися батькові, вона потай мріє вирватися з дому і почати нормальну самостійне життя ...

Книги в користування можна взяти у фонді абонементу.

ЦІКАВОГО, РОМАНТИЧНОГО ЧИТАННЯ! ... Читати далі »

Категорія: Book-симпатія | Переглядів: 762 | Додав: Ксюша | Дата: 13.02.2018 | Коментарі (0)

«Кохання – річ сильна. Його ніхто на світі не здатний перемогти...».

Валентин Бердт, «Все починається в 13».

 

Друзі, наближається День святого Валентина (також Валентинов день), або День всіх закоханих - свято, що відзначається 14 лютого у багатьох країнах світу.

З нагоди свята наші працівниці відділу обслуговування рекомендують для Вас  книги про високе почуття КОХАННЯ, які прийшлись їм до смаку, і які радять прочитати Вам.

Та, просимо пам’ятати, що читати про кохання треба завжди, а не тільки до Дня Святого Валентина.

Рекомендація від Валентини Лінкевич:

Книга Гнатко Дарини «Проклята краса».

30-ті роки ХХ сторіччя. Полтавщина. У селі чутки розходяться швидко. За кілька днів усі дізналися, що за юною красунею Ганною упадає одружений чоловік. Чи не приворожила його ця дівка? Може, вона відьма, бо всі парубки без тями закохані в неї? Аби врятувати доньку від ганьби та пліток, родина відправляє дівчину до міста, де доля дарує їй зустріч з майором Дмитром Солодовим. Але на заваді їхньому щастю знову стає жіноча підступність…

Непроста історія кохання красуні та офіцера КДБ на тлі найдраматичніших подій української минувщини: голодомор, сталінські репресії.

 

Оксана Лісовець радить прочитати:

Книгу Бронте Шарлотти «Джейн Ейр».

Роман «Джейн Ейр» - це пронизлива історія благородної дівчини, що залишилась вірною своїй любові і палким почуттям. Це книга про вірність ідеалам, про обмануті надії і несподівані удари долі.

 

 

 

 

 

 

 

 

Тетяна Лобач пропонує прочитати:

Книгу Скляренко Семена «Святослав».

У романі «Святослав&raqu ... Читати далі »

Категорія: Book-симпатія | Переглядів: 883 | Додав: Ксюша | Дата: 12.02.2018 | Коментарі (0)

Книга, яка користувалась найбільшою популярністю серед наших користувачів у січні, є книга: «Золото і кров Сінопа», автор: Віктор Савченко.

Роман “Золото і кров Сінопа” починається дещо традиційно як для українського історичного твору, та вже за кілька розділів від традиційності не залишається й сліду. Натомість у сюжет вплітаються елементи неймовірного, дивовижного, часом фантастичного, але такого, що не руйнує історичної правди. Елементи ці можна назвати скоріше невідомою (або маловідомою) реальністю. Хіба підводні човни-чайки, вперше винайдені на Січі, і застосовані козаками при взятті турецької фортеці Сіноп у 1595 роді не вважалися на той час чимось дивовижним? У романі знати руку і науковця (описання побудови підводного човна), і езотерика(образ Оникія—характерника, мага), і фантаста.

В. Савченко залишається вірним собі в мотивації подій і вчинків героїв, деталізації (але не надмірній) антуража, доборі цитат з автентичних джерел, що в підсумку вселяє довіру до ситуації, якою б неймовірною вона не здавалася.

При читанні твору складається враження, що письменник ні на мить не зводить очей з уявного читача. І як тільки він—читач починає виявляти ознаки збайдужіння, як автор тут же змінює ситуацію, вводить нову інтригу, наводить якийсь із невідомих історичних фактів.

Кожен розділ, хоч і є невід’ємною складовою художнього полотна, але водночас містить і елемент самостійності. Через те чимало з них були надруковані в різних періодичних виданнях.

Пригодницька повість «Консульська вежа» зацікавить читача гострим сюжетом, несподіавністю ситуацій під час розслідування злочину.

Хоч події обох творів відбуваються в різні часи, але тематично вони пов’язані козацькою реліквією — пістолем Івана Сірка, який у наш час викрадають з музею.

ЧИТАЄМО НАЙКРАЩЕ…

Книги в користування можна взяти у фонді абонементу.

ЗАПРОШУЄМО ДО ЧИТАННЯ!

Категорія: Book-симпатія | Переглядів: 670 | Додав: Ксюша | Дата: 07.02.2018 | Коментарі (0)

Дуже гарна книжка  «Розколоте небо», Світлани Талан. В книзі розповідається про голод 33- років. Читаючи немовби сам переживаєш ті всі страждання, які випали на долю героїв книги.

Руслана Кулакевич.

Категорія: Book-симпатія | Переглядів: 671 | Додав: Ксюша | Дата: 05.01.2018 | Коментарі (0)

Книга, яка користувалась найбільшою популярністю серед наших користувачів у грудні, є книга: «Твердиня», автор: Макс Кідрук.

Вирушаючи в легку експедицію-подорож, п’ятеро друзів не здогадувалися, що зможуть знайти загублене місто інків. Сімдесяти метрова Твердиня майже повністю напхана золотом. Та чи буде в цієї історії щасливе закінчення? Адже часом життя набагато цінніше за золото...

ЧИТАЄМО НАЙКРАЩЕ…

Книги в користування можна взяти у фонді абонементу.

ЗАПРОШУЄМО ДО ЧИТАННЯ!

Категорія: Book-симпатія | Переглядів: 811 | Додав: Ксюша | Дата: 02.01.2018 | Коментарі (0)

Рекомендую до читання повість Марії Матіос «Армагедон уже відбувся».

Ця книга викликала в мене бурю емоцій. На мою думку її потрібно прочитати всім і кожному.

Ірина Богданець.

Категорія: Book-симпатія | Переглядів: 615 | Додав: Ксюша | Дата: 11.12.2017 | Коментарі (0)

  Книгами, які користувались найбільшою популярністю серед наших користувачів у листопаді, є книги: «Сестри Річинські», автор: Ірина Вільде.

«Сестри Річинські» — відомий роман Ірини Вільде. В центрі твору — розповідь про родину католицького священика. Після несподіваної смерті батька, що привела до матеріальної кризи, кожна із п’яти дочок намагається влаштувати свою долю, керуючись особистими уявленнями про моральність і щастя.

Опис традицій і звичаїв Західної України 30-х років XX ст., тонкий психологізм, особливість мови персонажів, драматизм і комічність зображення доль роблять твір цікавим та захопливим для широких читацьких кіл.

ЧИТАЄМО НАЙКРАЩЕ…

Книги в користування можна взяти у фонді абонементу.

ЗАПРОШУЄМО ДО ЧИТАННЯ!

Категорія: Book-симпатія | Переглядів: 589 | Додав: Ксюша | Дата: 01.12.2017 | Коментарі (0)

Книгою, яка користувалась найбільшою популярністю серед наших користувачів у жовтні, є книга: «Аравійська пустеля», автор: Валентин Чемерис.

Валентин Чемерис (нар. 1936 р.) — відомий український письменник, автор історичних і фантастичних романів, які вже стали культовими: «Смерть Атея», «Фортеця на Борисфені», «Ольвія», «Генерали Імперії», «Ордер на любов», «Ярославна», «Ваші пальці пахнуть ладаном», «Марина —цариця московська».

Але читачі знають Чемериса і як автора оповідань — хронік, казок, легенд, — у яких він небайдуже та неупереджено розповідає не тільки про минуле, але й про сучасне життя. У цій книжці дорос­лих і дітей зацікавить погляд автора на події, які відбувалися в різні роки, — з проекцією на сьогодення. Своєрідна мандрівка Україною разом з письменником стане справжньою екскурсією із захоплю­ючими краєвидами та цікавими розповідями, якими Валентин Чемерис начебто стверджує, що доля однієї людини, її почуття та думки так само важливі, як доля народів, події, з яких потім творить­ся історія.

ЧИТАЄМО НАЙКРАЩЕ…

Книгу в користування можна взяти у фонді абонементу.

ЗАПРОШУЄМО ДО ЧИТАННЯ!

 

Категорія: Book-симпатія | Переглядів: 536 | Додав: Ксюша | Дата: 02.11.2017 | Коментарі (0)


Хостинг від uCoz Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 ¦ Розробка та дизайн: Іван Соколов